طرز تهیه چیز کیک کارامل
چیز کیک کارامل یکی از خوشمزه ترین دسر ها میباشد امروز قصد داریم طرز تهیه این دسر را به شما آموزش دهیم.این دسر خوشمزه را میتوان در تولد ها هم سرو کرد.
پودر بيسكويت كرمدار وانيلي | ۴۵۰ گرم |
پودر بادام | ۱۰۰ گرم |
كره ذوب شده | ۱۰۰ گرم |
موز له شده | يك عدد |
پنير خامهاي | ۴۰۰ گرم |
خامه فرم گرفته | ۴۰۰ گرم |
مغز بادامزميني تست شده | ۲۰۰ گرم |
كره بادام زميني | ۳ قاشقغذاخوري |
پودرشكر | ۱۰۰ گرم |
ژلاتين | ۱۰ ورق |
شكر براي كارامل | ۳۰۰ گرم |
آبجوش | يك فنجان |
همچنین بخوانید: طرز تهیه چیز کیک پاستیل
براي تهيه خمير چيز كيك ابتدا تمامي مواد خمير را با يكديگر مخلوط كرده و چنگ ميزنيم. مخلوط حاصل را در قالب كمربندي كه از قبل كف آن سلفون كشيدهايم پهن كرده و فشرده ميكنيم. سپس به مدت ۳۰ دقيقه داخل يخچال قرار ميدهيم.
پس از آن براي تهيه رويه چيز كيك شكر را با مقدار خيلي كمي آب سرد در حدي كه فقط شكر خيس شود روي حرارت قرار ميدهيم تا كارامل شود. پس از اينكه به رنگ مطلوب درآمد يك فنجان آبجوش را با احتياط به مواد اضافه كرده و روي حرارت با همزن هم ميزنيم تا سس كارامل ما آماده شود. پنير، خامه فرمگرفته، كره بادامزميني خرد شده و پودرشكر را با همزن برقي خوب مخلوط ميكنيم و حدود يكسوم از سس كارامل را داخل مواد ريخته و همه را با هم مخلوط ميكنيم تا يكدست شوند.
ورق ژلاتينها را داخل آب سرد گذاشته، وقتي كه نرم شدند روي بخار آب آنها را ذوب كرده و به مواد اضافه ميكنيم. نيمي از مواد حاصل را روي خمير پهن كرده روي مواد سس كارامل سرد شده ميريزيم و بقيه مواد را روي آن ريخته و با پالت روي آن را صاف ميكنيم. پس از ۶ تا ۸ ساعت كه كرم كاملا خودش را گرفت آن را از قالب و سلفون جدا كرده و روي آن را با خامه و سس كارامل و مغزها تزئين ميكنيم.