طرز تهیه سوفله مرغ
سوفله انواع متفاوتی دارد در این پست سوفله مرغ و هویج راآموزش خواهیم داد این سوفله بسیارخوشمزه و راحت میباشد برای آموزش تهیه این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
سینه مرغ | ۱ عدد |
هویج متوسط | ۳ الی ۴ عدد |
جعفری خرد شده | ۳ قاشق غذا خوری |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
پنیر رنده شده | به میزان لازم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
سس بشامل | ۱ لیوان |
* سس بشامل ۱ لیوان : ( ۱ لیوان شیر ، ۱ عدد پیاز ، ۱ قاشق کره ، ۱ قاشق غذا خوری آرد ،نمک و فلفل)
همچنین بخوانید: طرز تهیه مرغ رولی
طرز تهیه :
قبل از هر كاري سينه مرغ را قيمه كرده ويا درسته بپزيد و بعد از هم باز كنيد و براي مزه دار شدن آن از پياز و نمك و فلفل و يك قطعه دارچين استفاده كنيد و در پايان پخت دارچين را دور بيندازيد.
درزمانيكه مرغ در حال پختن است هويج خلال شده را با نمك بپزيد و در ضمن آن سس را تهيه كنيد .
براي تهيه سس اول پياز را خيلي ريز رنده كنيد و با كره كمي تفت دهيد و بعد آرد و نمك وفلفل را اضافه كنيد و دوباره كمي تفت بدهيد و بعد شير را آرام آرام اضافه كرده و مدام هم بزنيد وقتي سس قوام لازم را پيدا كرد شعله را خاموش كنيد. جعفري را هم ريز كنيد و فلفل را هم به اندازه يك حبه قند ريز كنيد .
بعد از اتمام اين كارها فر را روشن كرده و روي آخرين درجه بگذاريد و بعد از دو يا سه دقيقه روي درجه (۳۵۰ فارنهايت ) يا (۱۸۰درجه سانتيگراد ) ويا در فر هايي كه شماره دارند روي شماره ۴ تنظيم كنيد .چون اكثر دوستان در مورددرجه فر سوال ميكنند همه را نوشتم تا ابهامي نباشد .
بعد از انجام كارهاي فوق نوبت تخم مرغهاست كه دانه دانه بشكنيد و بعد سفيده و زرده را از هم جدا كنيد و در دو ظرف جداگانه آنها را خوب بزنيد طوري كه زرده كاملاً رنگ روشن به خود بگيرد و سفيده هم مثل پنبه و سبك شود و زمانيكه همزن را از آن خارج ميكنيد از همزن نريزد .
ظرف پيركسي را چرب و كمي پنير رنده شده بريزيد.
مواد را با سس مخلوط كنيد و بعد زرده اضافه كنيد و به هم بزنيد و در آخر سفيده را اضافه كنيد و آرام آرام هم بزنيد و در ظرف پيركس ريخته و سطح آنرا صاف كنيد و پنير رنده شده روي سطح سوفله بريزدو در فر روي پنجره اول بگذاريد . نيم الي سه ربع ساعت براي پخت كافيست روي سوفله كه طلايي شد نشان دهنده اين است كه سوفله آماده است .
اگر دوست داشتيد روي سوفله را تزيين كنيد.