طرز تهیه مرغ رولی
امروز قصد داریم یک غذای خوشمزه با مرغ را آموزش دهیم.این غذا یک ایده عالی میباشد برای جشن تولد ها و یا مهمانی های شیک.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم :
مواد لازم | مقدار لازم |
پيازچه خردشده | يك قاشق غذاخوري |
جعفري ساطوري شده | يك قاشق غذاخوري |
سير لهشده | يك حبه |
كره | ۱۵۰ گرم |
تخممرغ زدهشد | يك عدد |
آب | يك قاشق غذاخوري |
آرد سفيد | يكچهارم فنجان |
نان سفيد خشك | يك دوم فنجان |
سينه مرغ بدون پوست و استخوان | ۴ عدد نصف شده |
نمك و فلفل | مقداري |
كره | يك قاشق غذاخوري |
روغن مايع | يك قاشق غذاخوري |
همچنین بخوانید: طرز تهیه شنیسل ران
روش تهیه :
پيازچه، جعفري و سير را مخلوط كنيد. كره را بهصورت مستطيلهايي به ابعاد ۳×۱۰ سانت درآوريد. آب و تخممرغ را با هم بزنيد. آرد را در بشقابي ديگر بريزيد. خرده نان را هم در بشقابي ديگر بريزيد. هر قطعه سينه را بين دو ورقه نايلون بگذاريد و با گوشتكوبي كه كف آن صاف باشد روي مرغ بكوبيد تا قطر قطعات ۵ ميليمتر شود. پلاستيك را برداريد. كمي نمك و فلفل بپاشيد. مخلوط پيازچه را روي سطح مرغها بپاشيد. تكههاي بريده شده كره را وسط هر قطعه از مرغ بگذاريد و مرغ را مثل رولت بپيچيد. (كره كاملا پوشيده شود) رولها را در آرد بغلتانيد، به مخلوط تخممرغ آغشته كنيد و در نرمه نان بغلتانيد و دوباره در تخممرغ بزنيد و در نرمه نان بغلتانيد و در سيني فر بچينيد. روي ظرف را بپوشانيد و يك تا ۲۴ ساعت در يخچال بگذاريد. رولها را ۵ دقيقه در كره و روغن داغ سرخ كنيد بهطوري كه همه اطرافش طلايي شود. مرغها را به سيني فر برگردانيد و ۱۵ تا ۱۸ دقيقه با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهايت در فر بگذاريد، سپس سرو كنيد. (براي۴ نفر)
نكته: ميتوانيد به جاي كره از پنير چدار يا پنير زيره استفاده كنيد و به جاي جعفري از آويشن استفاده كنيد.