افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه سس انبه

mango-sauce-e7

سس انبه مخصوص ساندویچ های گرم از جمله همبر و سوسیس میباشد همچنین میتوانید به روی پیتزا و اسنک هم بریزید و میل کنید.این سس را میتوان تا دو ماه در یخچال نگهداری کرد

مواد لازم تهیه سس انبه:

 

 

پودر انبه یک قاشق غذا خوری پر
سرکه سفید ۳/۲ لیوان
آب نصف لیوان

 

آموزش طرز تهیه سس انبه با پودر انبه:

 

 

در ظرفی، پودر انبه را همراه سرکه سفید و نصف لیوان آب می ریزیم. بعد آن را باید خوب با قاشق بهم بزنید چون اگر حل نشده باشد بعد از حرارت دیدن دیگر حل نمی شود. در ضمن اگر مدت زمان بین همزدن تا روی حرارت گذاشتن زیاد باشد ته نشین می شد و دوباره باید سس انبه را هم بزنید.

 

وقتی خوب ( ۳ تا ۴ دقیقه) سس انبه را همزدید حالا آن را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب بهم بزنید تا جوش بیاید و کم کم غلیظ شود که حدودا ۱۰ دقیقه طول می کشد. وقتی سس انبه مثل ماست رقیق شد از روی حرارت بردارید هنگامی که سرد شد غلیظ تر نیزمی شود. حالا سس انبه را در یخچال درون یک شیشه یا جا سسی نگهداری کنید برای یکی دو ماه هم می توانید سس انبه را نگهداری کنید و خراب نمی شود.

 

موارد استفاده از سس انبه:

 

سس انبه را با ساندویچ های گرم (مخصوصا همبرگر و سوسیس)، پیتزا، اسنک و .. مصرف میکنند.

 

نکته های طرز تهیه سس انبه:

 

هنگامی که سس انبه داخل یخچال نگهداری می شود باز هم غلیظ تر می شود. زمان تهیه سس انبه به این مساله دقت کنید.

 

 خواص داروئی انبه

 

با انبه میتوان سس انبه خوشمزه ای را آماده کرد

انبه بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن است. انبه تقویت کننده قوای جنسی است. رنگ صورت را درخشان می‌کند. دهان را خوشبو می‌کند. ادرارآور است. یبوست را برطرف می‌کند. انبه تمیز کننده خون می‌باشد.

 

خوردن انبه بوی بد بدن را از بین می‌برد. انبه حرارت بدن را کاهش می‌دهد و تب را پائین می‌آورد. برای رفع اسهال مفید است. خوردن انبه، سردرد، تنگی نفس و سرفه را از بین می‌برد. برای درمان بواسیر مفید است. عطش را برطرف می‌کند.

 

تهيه و كاربردهاي انبه
بهترين مصرف اين ميوه لذيذ خوردن آن به عنوان يك ميوه رسيده است. از انبه ها به علاوه سالادهاي ميوه خارق العاده تهيه مي شود ومي توان براي درست كردن يخمكها وبستني ها نيز خالص شوند. ميلك شيك ها ( مخلوط بستني با شير كاكائو)، آب ميوه، سس انبه, انواع مربا،ژله ،ترشي (با انبه ) خوراك خوشمزه اي را معمولاً آماده مي كنند.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *