طرز تهیه دسر موز
دسر موز و خامه کاراملی یکی از خوشمزه ترین و شیک ترین دسر هاست.امروز قصد داریم آموزش مرحله به مرحله این دسر را همراه با عکس به شما عزیان آموزش دهیم.برای تهیه این دسر با ما همراه باشید
– مواد لازم برای کرم شیرین کراملی
– دو عدد موز
– یک فنجان سس کارامل – طرز تهیه این سس در قسمت سس ها آموزش داده شده
– یک فنجان خامه که با یک قاشق غذا خوری شکر شیرین شده
مواد لازم برای کرم شیرین وانیلی
– دو سوم فنجان شکر (می توان نصف فنجان استفاده کنید اگر شما ترجیح می دهند دسر شیرین کمی داشته باشد
– یک چهارم فنجان آرد ذرت
– نصف قاشق چای خوری نمک
– سه فنجان شیر
– دوعدد تخم مرغ
– دو قاشق غذاخوری کره
– یک قاشق غذا خوری عصاره وانیل
مواد لازم برای بیسکویت
– یک و یک دوم فنجان بیسکویت خرد شده
– یک سوم فنجان کره ذوب شده
– یک قاشق غذا خوری شکر
طرز تهیه
۱ – در یک کاسه متوسط، تخم مرغ را با چنگال خوب هم بزنید و کنار بگذارید
۲ – قند ، آرد ذرت و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم خوب هم می زنیم تا صاف و یک دست شود و بخوش بیاید و غلیظ شود به مدت یک دقیقه
۳ – چند قاشق غذاخوری از این مخلوط داغ را در کاسه به تخم مرغ اضافه می کنیم و بلافاصله به خوبی هم بزنید . حالا مخلوط تخم مرغ را به مخلوز قبلی لضلفه می کنیم و دوباره یک دقیقه هم می زنیم
۴ – از روی حرارت بر داشته و کره و وانیل رل ببه آن اضافه می کنیم و کنار گذاشته تا خنک شود و بعد داخل یخچال می گذاریمطرز تهیه بیسکویت برا ی لایه زیری دسر
۱ – بیسکویت خرد شده ، شکر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده تا به طور کامل ترکیب شوند . داخل سینی فر ریخته با درجه ۳۵۰ * F به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه، تا زمانی که قهوه ای روشن شود قرار می دهیم .
۲ – حالا که همه چیز آماده شده وقته آن است که این دسر خوشمزه را درست کنیم
۳ – حدود ۲ قاشق غذاخوری بیسکویت را کف ظرف می ریزیم و با استفاده از یک لیوان کوچک با فشار آن ها را به یک لایه منسجم و به هم چسبیده تبدیل می کنیم
۴ – به هر ظرف یک لایه از کرم شیرین کاراملی . برای راختی و تمیزی کار خامه شیرین کاراملی را داخل یک کیسه ریخته و گوشه آن را با قیچی ببرید و براحتی با فشار کیسه خامه را درون ظرف بریزید
۵ – چند برش موز اضافه می کنیم و با یک لایه کرم شیرین وانیلی روی آنها را می پوشانیم
۶ – مقداری بیسکویت و کمی سس کارامل روی آن اضافه می کنیم و لایه های قبلی را تکرار می کنیم
۷ – دسر را در یخچال بگذارید به آن ۳ ساعت زمان دهید روی آن را با برش های موز ، خرده های بیسکویت و سس کارامل تزئین کنید.