طرز تهیه پودینگ لیمو
پودینگ لیمو یک دسر خوشمزه و راحت میباشد.امروز تصمیم داریم این دسر را به شما عزیزان آموزش دهیم.این دسر ساده میباشد و میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید
کل زمان تهیه: ۵/۲ ساعت
مواد لازم : برای ۸ نفر
زرده تخم مرغ | ۶ عدد |
شکر | ۱ فنجان و ۲ قاشق سوپ خوری |
آرد ذرت | ۳/۱ فنجان |
پوست رنده شده لیمو | ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک | ۴/۱ قاشق چای خوری |
شیر | ۲/۱. ۳ فنجان |
آب لیمو تازه | ۱ فنجان |
خامه | ۱ فنجان |
همچنین بخوانید: طرز تهیه پودینگ آناناس
طرز تهیه:
۱- در ظرفی زرده تخم مرغ، ۱ فنجان شکر، آرد ذرت، پوست لیمو، نمک، ۲/۱ فنجان شیر را خوب بزنید، و به تدریج در حین زدن بقیه شیر را اضافه نمایید. مواد را در ماهی تابه ای بریزید.
۲- ماهی تابه را روی حرارت ملایم بگذارید، و کمی که به جوش افتاد و سفت شد، شعله را خاموش کنید و آب لیمو را اضافه نمایید.
۳- مخلوط را از الک رد کنید. و در ظرف های مناسب بریزید و آنها را داخل یخچال بگذارید تا خنک شوند (در حدود یک ساعت و نیم)
۴- موقع سرو خامه را با ۲ قاشق شکر خوب بزنید. در آخر خامه روی دسرها را تزئین کنید.