افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه بادمجان شکم پر

fo244

بادمجان یکی از خوراکی هایی است که اکثر ایرانی ها به ان علاقه دارند و از خوردن آن لذت میبرند امروز تصمیم داریم یک بادمجان شکم پر عالی را آموزش دهیم پس اگر به غذاهای پنیری علاقمند هستید این غذا را امتحان کنید

مواد لازم برای ۴ نفر:

 

برنج دانه بلند ۴/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم)
بادمجان بزرگ ۲ عدد
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ یک عدد،‌کاملا ریز شود
سیر ‌۲ حبه، کاملا ریز شود
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ‌یک قاشق چای‌خوری
فلفل دلمه‌ای قرمز یک عدد، کاملا ریز شود
پودر فلفل قرمز تند ۵/۱ قاشق چای‌خوری
پوست لیموی رنده شده ۲ قاشق چای‌خوری
آب به مقدار لازم
لیموی تازه ۲ عدد
ماست کم چرب نصف پیمانه
نعنای خرد شده تازه ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۴/۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده تازه ۵/۱ پیمانه

 

طرز تهیه:

 

فر را از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.

 

با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی‌متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن‌ها را کاملا ریز کنید.
روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه‌ای را در آن به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید.

 

سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود ۳۰ثانیه آن‌ها را تفت دهید.

 

بادمجان‌های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.

 

برنج،‌ جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

 

بادمجان‌ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن‌ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.
سینی را درون فر به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان‌ها نرم شده و مواد درون آن‌ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.

 

نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *