بادمجان یکی از خوراکی هایی است که اکثر ایرانی ها به ان علاقه دارند و از خوردن آن لذت میبرند امروز تصمیم داریم یک بادمجان شکم پر عالی را آموزش دهیم پس اگر به غذاهای پنیری علاقمند هستید این غذا را امتحان کنید
مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج دانه بلند | ۴/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم) |
بادمجان بزرگ | ۲ عدد |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
پیاز بزرگ | یک عدد،کاملا ریز شود |
سیر | ۲ حبه، کاملا ریز شود |
گشنیز خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل | یک قاشق چایخوری |
فلفل دلمهای قرمز | یک عدد، کاملا ریز شود |
پودر فلفل قرمز تند | ۵/۱ قاشق چایخوری |
پوست لیموی رنده شده | ۲ قاشق چایخوری |
آب | به مقدار لازم |
لیموی تازه | ۲ عدد |
ماست کم چرب | نصف پیمانه |
نعنای خرد شده تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ۴/۱ قاشق چایخوری |
جعفری خرد شده تازه | ۵/۱ پیمانه |
طرز تهیه:
فر را از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.
با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتیمتر از گوشت بادمجان را درآورده و آنها را کاملا ریز کنید.
روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمهای را در آن به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید.
سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود ۳۰ثانیه آنها را تفت دهید.
بادمجانهای ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانیکه نرم شوند آنها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.
برنج، جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
بادمجانها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آنها را از مخلوط درون تابه پر کنید.
سینی را درون فر به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجانها نرم شده و مواد درون آنها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.
نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید