افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

۱۰ مشکل اصلی زوج در ازدواج که ممکن است به طلاق ختم شود

مهمترین مشکلات زناشویی

 

همه زوج‌ها بعد از ازدواج و شروع زندگی مشترک، مشکلات زناشویی و اختلافات با همسر خود را تجربه خواهند کرد. این مشکلات موجب می‌شود افراد زیادی با اقدام به طلاق از همسر خود جدا شوند. اینکه ازدواج زن و مرد  باوجود چنین مشکلاتی پایدار می‌ماند یا به طلاق و جدایی ختم می‌شود، بستگی زیادی به نوع اختلافات زناشویی و نحوه برخورد زوج در مقابله با این مشکلات دارد.

زوج‌هایی که مهارت کافی در همکاری با همسر در حل اختلافات زناشویی خود رادارند به‌احتمال‌زیاد ازدواج خود را حفظ خواهند کرد. در مقابل، افرادی که توانایی حل اختلاف با همسر خود  به شیوه صحیحی را ندارند، احتمالاً در آینده شاهد حضور خود در شورای حل اختلاف برای درخواست طلاق هستند. مشکلاتی که احتمالاً می‌توانست به‌سادگی توسط خود زوج رفع‌ورجوع شود.  در ادامه نظر یک متخصص در امر مشاوره خانواده در مورد  شایع‌ترین مشکلات زناشویی که ممکن است زندگی مشترک و ازدواج را به شکست و طلاق مبدل کند با شما در میان می‌گذاریم. در هنگام مطالعه این موارد، دقت کنید شما چگونه با این مشکلات برخورد می‌کردید و حالا چطور می‌توانید برای نجات زندگی و حفظ ازدواج خود به روش بهتری عمل کنید.

مشکلات مالی

بسیاری از زوج‌ها در طول زندگی روزمره درباره مسائل مالی مانند پرداخت قبوض، بدهی، اقساط و نحوه پس اندازه مالی با همسر خود بحث و دعوا می‌کنند. نحوه برخورد شما با مشکلات مالی در زندگی زناشویی تعیین می‌کند آیا این مشکلات اثر منفی بر ازدواج شما خواهند گذاشت یا ازدواج شمارا تخریب می‌کند.

به‌عنوان‌مثال اگر زن عاشق لباس‌های مارک‌دار و گران‌قیمت است و مرد درآمد بالایی برای پرداخت چنین هزینه‌های گزافی ندارد، پس زن و شوهر باید برای حل اختلاف خود راجع به علاقه زن و درآمد پایین شوهر به روشی صحیح به گفتگو بنشینند. احتمالاً اگر زن متوجه شود شوهر او برای تأمین مخارج زندگی مشترک آن‌ها سخت تلاش می‌کند اما درآمد او کفاف هزینه‌های بیشتری را ندارد نیست، احساس شرم خواهد نمود.

فرزندان

آموزش ، پرورش، تغذیه و دیگر مسائل مربوط به تربیت کودکان که والدین با آن مواجه هستند یکی از شایع‌ترین دلایل بروز اختلافات زن و شوهر است. به عقیده این مشاور خانواده، تولد فرزند یکی از مهم‌ترین عوامل ایجاد استرس در ازدواج و زندگی مشترک است. موضوع و مسائل کودکان می‌تواند اختلاف‌نظر و اختلاف عقاید زوج باهم در مورد مسائلی مانند تربیت کودک، مسئولیت مراقبت و نگهداری از فرزندان و انتخاب روش آموزش کودکان برجسته کند.

به‌عنوان‌مثال مسائلی مانند بی‌خوابی و شب‌بیداری والدین، تعویض پوشک بچه، مراقبت در راه رفتن و افتادن کودک و پرداخت هزینه‌های فرزند می‌تواند به اختلاف زن و شوهر دامن بزند. فشارهای روحی و روانی که کودکان با تولد خود بر زندگی مشترک زن و مرد وارد می‌کنند حتی بهترین ازدواج‌ها را هم دچار مشکل و چالش می‌کند.

روابط جنسی

تعداد دفعات برقراری رابطه جنسی، میزان رضایت زوج از رابطه جنسی و خیانت همسر همگی از موارد شایع ایجاد استرس و اختلاف در روابط زناشویی محسوب می‌شود. ممانعت و خودداری از رابطه جنسی برای مجازات یا تغییر رفتار همسر، رابطه زناشویی زوج را تخریب می‌کند. خیانت همسر نیز موجب تخریب اعتماد زوج به همدیگر می‌شود. اگر شما به تعهدات ازدواج خود به همسر دیگر پایبند نیستید، موضوع سکس و رابطه جنسی می‌تواند برای ادامه زندگی مشترک و ازدواج شما تهدیدی جدی باشد.

دور از هم بودن

عدم اختصاص وقت کافی برای باهم بودن و عدم توجه کافی به همسر سبب می‌شود زوج ارتباط خوبی باهم برقرار نکنند. داشتن علایق و تفریحات مشترک با همسر و شرکت مستمر در چنین فعالیت‌های سرگرم‌کننده‌ای به همراه همسر موجب تقویت رابطه زناشویی زوج می‌گردد.

به‌عنوان‌مثال همسران نظامی یا  افرادی که مدام در حال سفر کاری هستند و دیربه‌دیر همسر و خانواده خود را ملاقات می‌کنند باید برنامه خاصی برای پیشگیری از بروز اختلافات زناشویی با همسر خود طرح‌ریزی کنند.

کارها و وظایف منزل

بسیاری از زوج‌ها بر سر نحوه تقسیم‌کارهای منزل با همسر خود اختلاف دارند. اشتباه چنین زوج‌هایی در این است که به‌جای نشستن و گفتگو با همسر در مورد چگونگی تقسیم وظایف منزل، مدام در حال کنایه زدن به یکدیگر هستند که من آن کار را انجام دادم و تو این کار را انجام ندادی. به‌عنوان مشاور خانواده به شما توصیه می‌کنم در انجام کارهای منزل هر کاری که می‌بینید نیاز به انجام شدن دارد را بدون نیش و کنایه زدن به همسر فوراً انجام دهید یا اینکه با همسر خود تصمیم بگیرید وظایف و کارهای منزل را بر اساس میزان علاقه و توانایی‌های فرد بین خود تقسیم کنید.

روابط با دوستان

هر نوع رابطه دوستی نه‌تنها برای ازدواج و زندگی مشترک شما مفید نیست بلکه دوستی با برخی افراد می‌تواند به روابط زناشویی شما آسیب بزند. بعد از ازدواج و شروع زندگی مشترک با دوستانی که احتمالاً به رابطه زناشویی شما آسیب می‌زنند قطع رابطه کنید و یا رابطه خود را با آن‌ها محدود کنید.

عادت‌های رفتاری ناپسند و آزاردهنده

گاهی در ازدواج اتفاق می‌افتد که زن یا شوهر دارای یک یا چند عادت رفتاری ناپسند است. اعتیاد همسر به چیزی خاص، عدم رعایت نظم و بهداشت توسط همسر، فراموش کردن و بی‌توجهی به تعهدات و وظایف خود در زندگی مشترک، رفیق‌بازی، تنبلی، ولخرجی همگی از رفتارهای ناپسندی هستند که موجب بروز مشکلات در زندگی زناشویی می‌شود. این مشاور خانواده به زوج توصیه می‌کند به‌منظور پیشگیری از بروز اختلافات زناشویی، در مواجه با عادات رفتاری ناپسند همسر، موضوع را با او مطرح کرده و او را از رفتارهای ناپسندش که شمارا آزار می‌دهد آگاه سازید..

اعضای خانواده

فرزندخوانده، برادرخوانده، خواهرخوانده همگی می‌توانند در ازدواج ایجاد استرس کنند. در هنگام مقابله با مسائل و مشکلات مربوط به فرزندخواندگی ، خواهرخواندگی و برادرخواندگی در خانواده، کمی متعادل‌تر و ملایم‌تر رفتار کنید. درست است که حفظ احترام همسر شما در خانواده مقدم است اما گاهی لازم است خویشتن‌دار و صبور باشید و احساس خشم خود را کنترل کنید.

سطح توقع و انتظارات از همسر و ازدواج

همه ما با انتظارات و آرزوهایی تصمیم به ازدواج و شروع زندگی مشترک می‌کنیم. اما اغلب بعد از ازدواج، واقعیت زندگی خیلی متفاوت و متضاد با خواسته‌ها و انتظارات ما است. در حالی ازدواج و رابطه عاشقانه خود را با هزاران امید و آرزو شروع می‌کنیم، اما هنگامی‌که انتظارات و آرزوهایی که در ذهن خود از ازدواج ساختیم محقق نشد، دچار احساس سرخوردگی و ناامیدی می‌شویم. انتظارات غیرمعقول از همسر یکی از دلایل اصلی ایجاد اختلاف در زندگی زناشویی است.

اختلاف تیپ شخصیتی زوج در ازدواج

آیا تیپ شخصیت شما به ازدواج و روابط زناشویی شما آسیب می‌زند؟ خصوصیات شخصیتی وجود دارند که می‌توانند یک ازدواج موفق را به طلاق و جدایی ختم کنند. آیا شما یک شخصیت “اجتناب‌کننده از بحث و دعوا” دارید؟ آیا یک شخصیت رقابت‌جو دارید و در همه امور می‌خواهید احساس برتری خود را ‌به همسرتان نشان دهید؟ آیا تیپ شخصیتی شما طوری است که برای راضی نگه‌داشتن همسر خود حاضرید نیازهای خود در ازدواج را نادیده بگیرید؟ اگر پاسخ شما به هرکدام از سؤالات فوق مثبت است، می‌بایست برای تغییر این خصوصیات شخصیتی نامطلوب بر روی خودکار کنید.

هر یک از موارد فوق‌الذکر از رایج‌ترین مشکلات زناشویی زن و شوهر در ازدواج بودند. اگرچه موارد مذکور یک مشکل هستند اما می‌توان از آن به‌عنوان فرصتی برای رشد، توسعه فردی، یادگیری و بهبود روابط زن و شوهر بهره برد. البته انتخاب با شماست که این موضوعات به‌عنوان یک مشکل در زندگی مشترک شما باقی بمانند و یا فرصتی برای رشد و پیشرفت شما در زندگی شوند.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *