در این پست یک دسر بسیار زیبا با ژله را آموزش میدهیم.این دسر بسیار راحت و خوشمزه میباشد.برای آموزش تهیه این دسر ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم:
ژله آلوئه ورا | ۱ بسته |
ژلاتین | ۱ ورق |
هویج درشت | ۳ عدد |
شکر | ۱ قاشق |
نصف گردوی درشت | ۶ الی ۷ عدد |
تمشک | ۱۵ عدد یا بیشتر |
آب | ۳ لیوان |
طرز تهیه :
_ هویج را درسته بپزید بعد درشت و طویل رنده کنید
_ ورق ژلاتین را در آب سرد حل کنید
_ ژله آلوئه ورا و شکر را روی آب و ورق ژلاتین بریزید و روی بخار کتری یا روی شعله پخش کن با حرارت بسیار کم حل کنید.
_ ژله را در قالب بریزید و هویج رنده شده و گردو و تمشک را اضافه کنید و در یخچال بگذارید
_ پس از نیم ساعت و قبل از سفت شدن ، ژله را از یخچال در آورید و با یک قاشق سعی کنید گردو و تمشک و هویج را به سمت پائین تر هدایت کنید چون گردو به علت سبکی در بالای ژلاتین قرار میگیرد .
امتیاز شما به این دستور پخت