پاکورای پنیر یک غذای هندی بسیار خوشمزه است که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم اگر به غذاهای تند علاقمند هستید حتما این غذا را امتحان کنید.مواد اصلی این غذا آرد نخود و پنیر میباشد
مواد لازم:
پنیر | ۲۵۰ گرم |
آرد نخود | ۸ قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز | دو و نیم قاشق چایخوری |
پودر انبه | یك و یك چهارم قاشق چایخوری |
جوش شیرین | یك چهارم قاشق چایخوری |
آب | به مقدار لازم |
نمک | به میزان دلخواه |
روغن | برای سرخ کردن |
طرز تهیه:
ابتدا پنیر را به شكل مكعبهای كوچك و ضخیم تقسیم كنید.
پودر فلفل قرمز و انبه را روی قطعات پنیر بپاشید.[درمان سردرد با فلفل قرمز]
درون یك كاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شیرین و نمك را با هم مخلوط كنید.[معجون نخود برای ساخت داروهای تقلبی ]
به مخلوط درون كاسه مقداری آب اضافه كرده و از آنها مایه غلیظی تهیه كنید.
هر كدام از قطعات پنیر را درون مایه فرو كرده، سپس درون روغن سرخ كنید.
در صورت تمایل میتوانید پاكورای پنیر را با سس گوجه فرنگی میل كنید.
امتیاز شما به این دستور پخت