امروز قصد داریم یک همبرگر خیلی خوشمزه مخصوص افراد گیاه خوار را به شما عزیزان آموزش دهیم.این همبرگر بسیار راحت و خوش طعم میباشد برای تهیه این همبرگر باما همراه باشید
همبرگر فلفلی بدون گوشت
• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
• زمان سرد شدن: یک ساعت
• زمان پخت: ۱۰ دقیقه
مواد لازم
• ۴۲۵ گرم لوبیا سیاه پخته و آبکش شده
• نصف پیمانه ذرت پخته شده
• یک پیمانه چیپس ذرت خرد شده
• نصف پیمانه برنج قهوهای
• ¼ پیمانه پیاز قرمز خرد شده
• ¼ پیمانه سالسا
• نصف قاشق چایخوری فلفل هالوپینو خرد شده
• نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
• یک حبه سیر رنده شده
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• کلم سبز خرد شده
• ۴ عدد نان همبرگر
• سالسا
• خامه ترش / پنیر سفید و آووکادو تازه
روش تهیه
۱ . در یک کاسه متوسط، نیمی از لوبیا را با دستگاه پورهکن یا در غذاساز پوره و له کنید. بقیه لوبیا، چیپس ذرت، ذرت، برنج، پیاز، ¼ پیمانه سالسا، فلفل هالوپینو، پودر زیره سبز و سیر را اضافه کنید و هم بزنید.
۲ . مواد را در دست گلوله کنید و کمی فشار دهید تا سطح آنها صاف شود. سپس آنها را درون سینی بچینید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خودشان را بگیرند.
۳ . دو طرف برگرها را با روغن زیتون چرب کنید. در یک تابه بزرگ، روی حرارت ملایم کمی روغن بریزید و برگرها را به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. در این فاصله آنها را برگردانید تا هر دو طرف به طور یکدست طلایی شوند.
۴ . مقداری کمی کلم ریز را روی نان همبرگر قرار دهید. همبرها روی کلم قرار بگذارید. در صورت دلخواه میتوانید با خامه ترش، گشنیز تازه ، پنیر و آووکادو این ساندویچها را سرو نمایید.
ارزش غذایی •
کالری: ۳۶۲• چربی: ۱۷ گرم • کلسترول: ۶ میلیگرم • سدیم: ۶۰۰ میلیگرم • کربوهیدرات: ۴۶ گرم • فیبر: ۹ گرم • قند: ۳ گرم • پروتئین: ۱۴ گرم