امروز تصمیم داریم یک غذای بسیار خوشمزه با مرغ را آموزش دهیم.این غذا با سس قارچ تکمیل میشود.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید و آن را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید
زمان تهیه و آماده سازی: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای ۲ نفر :
سینه مرغ | ۲ عدد |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط | ۱ عدد خرد شده |
سیر | ۲ حبه |
آویشن | نصف قاشق چایخوری |
پودر سبزیجات معطر | ۲- ۱ قاشق غذاخوری |
نمك و فلفل | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه سس قارچ:
قارچ | ۲۵۰ گرم |
خامه | ۴/۳ پیمانه |
سس سویا | یك قاشق غذاخوری |
آرد ذرت | یك قاشق غذاخوری |
کره | یك قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | یك قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
- فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم كنید.
- هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید.
- روی سینههای مرغ نمك و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.
- در این میان، در یك تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
- تكههای سینه مرغ را به تابه اضافه كنید و هر طرف آنها را ۲- ۱ دقیقه سرخ كنید.
- مرغها را درون یك ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.
- روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.
- در این میان، در یك تابه جداگانه، قارچها را درون روغن زیتون، همراه با نمك و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]
- خامه و سس سویا را به قارچ اضافه كنید و با حرارت كم به پختن ادامه دهید.
-
كره و آرد ذرت را با هم مخلوط كنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ كنید.
-
سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی كه غلیظ شود حرارت دهید.
امتیاز شما به این دستور پخت