افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه مرغ سرخ کرده با سس قارچ

fo138

امروز تصمیم داریم یک غذای بسیار خوشمزه با مرغ را آموزش دهیم.این غذا با سس قارچ تکمیل میشود.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید و آن را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید

زمان تهیه و آماده سازی: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه

 


مواد لازم برای ۲ نفر :

 

 

سینه مرغ ۲ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۱ عدد خرد شده
سیر ۲ حبه
آویشن نصف قاشق چای‌خوری
پودر سبزی‌جات معطر ۲- ۱ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به مقدار لازم

 

 

 

مواد لازم برای تهیه سس قارچ:

 

 

قارچ ۲۵۰ گرم
خامه ۴/۳ پیمانه
سس سویا یك قاشق غذاخوری
آرد ذرت یك قاشق غذاخوری
کره یك قاشق غذاخوری
روغن زیتون یك قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

 

 

  • فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم كنید.

 

  • هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید.

 

  • روی سینه‌های مرغ نمك و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.

 

  • در این میان، در یك تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

 

  • تكه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه كنید و هر طرف آن‌ها را ۲- ۱ دقیقه سرخ كنید.

 

  • مرغ‌ها را درون یك ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.

 

  • روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.

 

 

  • در این میان، در یك تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمك و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]

 

  • خامه و سس سویا را به قارچ اضافه كنید و با حرارت كم به پختن ادامه دهید.

 

  • كره و آرد ذرت را با هم مخلوط كنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ كنید.

  • سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی كه غلیظ شود حرارت دهید.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *