سمبوسه یکی از غذاهای خوشمزه ای میباشد که اکثر جوان ها آن را دوست دارند.امروز قصد داریم طرز تهیه یک سمبوسه خیلی متفاوت و خوشمزه را آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
آماده سازی : ۳۰ دقیقه
پخت : ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای ۵ نفر :
سیب زمینی آبپز و نگینی شده | ۴ عدد |
قارچ نگینی شده | ۱ بسته |
هویج آبپز و نگینی شده | ۲ عدد |
جعفری ساطوری شده | ۱ بسته |
پیاز بزرگ و نگینی شده | ۱ عدد |
طرز تهیه :
مواد بالا را جدا گانه تفت میدهیم و یک قاشق مربا خورى پودر کارى و مقدارى فلفل و نمک مى زنیم سپس همه را مخلوط میکنیم.
بعد از سرد شدن لاى نان بریده شده به طور دلخواه مى پیچیم و سرخ میکنیم.
سس سمبوسه بستگى به ذائقه خودتان دارد که تند باشد یا نه .
طرز تهیه سس سمبوسه:
کمى رب گوجه، فلفل قرمز، کمى شکر و کمى سرکه را باهم مخلوط می کنیم. بعضى ها هم تمرهندى را آب کرده و اضافه میکنند.
من چون نان ها کوچک بود نشد سمبوسه ها را سه گوش بپیچم .
شما می توانید از سس فلفل تند و ترش و یا سس سفید برای طعم دار کردن این غذا استفاده کنید و با عزیزانتان میل کنید.