افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

دستور پخت غذا نرگسی

غذای نرگسی چیست ؟ آموزش پخت غذای نرگسی

پخت غذا نرگسی

طرز تهیه غذای نرگسی

نرگسی غذایی ایرانی است که با تخم مرغ و اسفناج درست می‌شود و به دلیل شباهت رنگ‌هایش (زرد و سفید و گاه سبز) به گل نرگس این نام را گرفته‌است.

نرگسی علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به دلیل وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامین‌هاست و وعده بسیار مناسبی برای کودکان است.

 

مواد لازم:

مواد لازم مقدار لازم
اسفناج ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۳-۴ حبه
نمک، فلفل به میزان لازم
روغن یا کره به میزان لازم
همچنین بخوانید: طرز تهیه ته چین مرغ مخصوص ۱۰ نفر

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه نرگسی اسفناج ابتدا اسفناج‌ها را تمیز کرده و بشویید.

۲. اسفناج‌ها را به اندازه مناسب خرد کرده، داخل قابلمه‌ای بریزد.

۳. در قابلمه را ببندید و ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج‌ها بپزند (نیازی به افزودن آب نیست).

۴. در مدتی که اسفناج پخته می‌شود، پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود.

۵. سپس سیرها را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.

۶. در همین مرحله زردچوبه نیز اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

۷. پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید. (دقت کنید اسفناج کاملا بدون آب باشد.)

۸. پس از تفت‌دادن مواد، نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ را روی اسفناج‌ها بشکنید و در ظرف را ببندید تا با حرارت کم، تخم مرغ‌ها بسته شوند.

۹.  نرگسی اسفناج شما آماده است. می‌توانید این خوراک ساده و خوشمزه را همراه با برنج و ماست سیر و یا نان نوش جان کنید.

۱۰. اضافه‌کردن مقداری گردوی خردشده به این غذا، طعم بسیار بهتری می‌دهد.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *