افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه ترشی شلغم خانگی

طرز تهیه ترشی شلغم؛ خوشو طعم و خوش رنگ

yطرز تهیه ترشی شلغم و لبو

طرز تهیه ترشی شلغم و لبو

اگر میانه خوبی با شلغم ندارید، ترشی آن نظر شما را عوض خواهد کرد. ترشی شلغم یکی از لذیذترین انواع ترشی­هاست که به راحتی و در کم­ترین زمان ممکن درست می­شود و تردی آن هیجان دوچندانی به طعمش می­دهد. با فلفل تند هم می­توان این طعم لذیذ را چندبرابر کرد؛ اگر تندی دوست داشته باشید.

مواد لازم:

مواد لازم مقدار لازم
لبو ۱ عدد
آب ۱٫۵ فنجان
شلغم ۵۰۰ گرم
سرکه سفید ۱ فنجان
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل تند به مقدار نیاز
همچنین بخوانید: طرز تهیه ترشی ۷ رنگ

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه ترشی شلغم ابتدا شلغم­ها را پوست می­گیریم، تمیز می­شوییم و در آبکش قرار می­دهیم تا آب اضافه آنها خارج شود. در قابلمه­ای کوچک ۵/۱ فنجان آب می­ریزیم و روی حرارت قرار می­دهیم و نمک و سرکه را نیز به آب اضافه می­کنیم و اجازه می­دهیم تا نمک کاملا در آب حل شود و آب به جوش بیاید. تا جوش آمدن آب، لبو را پوست می­گیریم و می­شوییم و شلغم­ها را برش می­دهیم.

۲. لابه لای برش زدن شلغم­ها حواسمان باید به قابلمه آب روی حرارت نیز باشد تا آب که به جوش آمد قابلمه را از روی حرارت برداریم و کنار بگذاریم تا خنک شود.

۳. پس از تمام شدن برش شلغم­ها، لبو را نیز با قالب یا با چاقو خرد می­کنیم. در مرحله بعد در شیشه­ای کاملا خشک شلغم­ها را می­ریزیم سپس فلفل­ها و لبوها را نیز لابه لای شلغم­ها در شیشه می­ریزیم و مخلوط آب و نمک و سرکه را به شیشه اضافه می­کنیم.

۴. در ادامه در شیشه را محکم می­بندیم و به مدت ۱ هفته در جای خنک و خشک شیشه را قرار می­دهیم.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *