طرز تهیه دسر قیسی
اگر به قیسی علاقمند هستید این دسر بسیار خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.این دسر بسیار راحت و پرطرفدار است.برای آموزش این دسر ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم:
قیسی | ۲۰۰ گرم |
شکر | یک لیوان |
آب | یک لیوان |
آبلیمو | یک قاشق غذا خوری |
خامه شیرین شده | ۱۰۰ گرم |
مغز پسته | یک قاشق غذا خوری |
پودر نارگیل | یک قاشق مربا خوری |
همچنین بخوانید: طرز تهیه ژله بستنی پرتقال
طرز تهیه:
قیسی ها را خوب شسته و خشک کنید. شکر و آب را بجوشانید تا قوام بیاید، سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید. قیسی ها را در شهد بگذارید تا نرم شوند، سپس آنها را از شهد بیرون آورده و بگذارید تا خنک شود، وسط هر قیسی را یک چاک داده و با خامه داخل آن را پر کرده و داخل هر کدام یک مغز پسته قرار بدهید. سپس آنها را در ظرف مورد نظر چیده و روی آن را با پودر نارگیل و مغز پسته تزئین کنید.
امتیاز شما به این دستور پخت