طرز تهیه کوکو عدس
کوکوی عدس یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ای است کهامروز قصد داریم آن را به شما عزیزان آموزش دهیم.این غذا سرشار از آهن میباشد و برای بدن انسان بسیارمفید است
مواد لازم :
عدس | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد گندم | ۲ ق غ |
ماست | ۲ ق غ |
نمک | ۱ ق چ |
فلفل سیاه | ۱ ق چ |
زردچوبه | ۱ ق چ |
دارچین | ۱ ق چ |
همچنین بخوانید: طرز تهیه کوفته قلقلی
طرز تهیه کوکو عدس :
ابتدا عدس ها را شسته و به مدت یک ساعت خیس نمایید . سپس آن ها را با مقداری آب بپزید .
وقتی عدس پخت آن را در آبکش ریخته و اجازه دهید تا آب عدس جدا و سرد شود. سپس آن را چرخ کنید.
بعد دو قاشق آرد را به عدس اضافه کرده و مخلوط کنید .
بعد دو قاشق ماست …
دو عدد تخم مرغ …
و نمک ریخته و مخلوط می کنیم …
نکته :
توجه کنید که ادویه ها را الان اضافه نمی کنیم . چون اضافه کردن ادویه در ابتدای کار موجب پایین آوردن کیفیت کوکوی شما خواهد شد.
سپس مواد کوکو را در دمای محیط به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا مواد به خورد هم رود . این کار همچنین موجب پوک تر شدن کوکو هنگام سرخ کردن می شود .
در نهایت پس از استراحت دادن مواد کوکو ، ادویه را اضافه کرده و مخلوط کنید .
مقداری روغن در تابه ریخته و اجازه دهید داغ شود. حرارت را روی متوسط گذاشته و به اندازه یک قاشق از مواد کوکو برداشته و در روغن بریزید .
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد ، آن ها را برگردانده تا طرف دیگر آن ها هم سرخ شود .
این هم کوکوی آماده شده …
نوش جان !