طرز تهیه کیک خرما
کیک خرما یکی از کیک هایی است که به راحتی تهیه میشود و مخصوص سفره افطار ماه مبارک رمضان میباشد.امروز قصد داریم طرز تهیه این کیک خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید
مواد اولیه:
مواد لازم | مقدار لازم |
شیر شیرین و غلیظ | یک لیتر |
خرما (خشک خرد شده) | ۱٫۵ پیمانه |
آب | یک پیمانه |
جوش شیرین | ¼ قاشق چایخوری |
کره (خرد شده) | نصف پیمانه |
شکر | ۱/۳ پیمانه |
تخم مرغ | دو عدد |
آرد سفید | ۱ و ¼ پیمانه |
پودر وانیل | دو قاشق چایخوری |
همچنین بخوانید: طرز تهیه رولت خرما و حلوا
طرز تهیه
۱- در یک قابلمه بزرگ، شیر، آب و خرما را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید. پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و جوششیرین را اضافه کنید. آنها را تا زمان هم بزنید که مواد کف کنند و سپس کنار بگذارید.
۲- در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا فرم خامهای به خود بگیرند. تخممرغ ها را یک به یک اضافه کنید و هم بزنید.
۳- آرد و وانیل را به آنها بیفزایید و سپس مخلوط خرما را اضافه کنید. آنها را درون قالب بریزید.
۴- فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. کیک را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.
۵- کیک خرما را با گردو یا پسته تزیین نمایید.
حالا بعد از اذان مغرب این کیک با یک چای میچسبد نوش جان .