جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



کباب قزل آلا با گشنیز و جعفری

h136h28

امروز قصد داریم کباب ماهی قزل آلا با گشنیز و جعفری را آموزش دهیم.این کباب بسیار خوشمزه و خوش طعم میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

  • ماهي قزل‌آلاي درسته : ۴ عدد
  • آبليمو: ۳ قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون: ۳ قاشق غذاخوري
  • گشنيز يا جعفري ساطوري: ۲ قاشق غذاخوري
  • نمك: يك‌دوم قاشق مرباخوري
  • فلفل تازه ساب: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • ليموترش نصف‌شده: به مقدار لازم

روش تهیه :

سر ماهي‌ها را جدا كنيد سپس آن‌ها را شسته و روي دستمالي خشك كنيد. آبليمو و روغن را مخلوط كنيد و با برس روي ماهي‌ها بماليد. گشنيز، نمك و فلفل را هم روي تمام سطوح ماهي‌ها و داخل شكم‌شان بپاشيد و روي توري كبابي فلزي خوب چرب شده‌اي بچينيد. سپس توري را روي پنجره فلزي بگذاريد و روي منقل زغالي يا در فر از قبل گرم شده با حرارت متوسط ۸ تا ۱۲ دقيقه كباب كنيد. در نيمه زمان پخت، توري كباب را بچرخانيد تا ۲ طرف ماهي خوب كباب شود. زماني كه چنگال به‌راحتي در گوشت ماهي فرو رود و گوشت را ورقه كند ماهي حاضر است و مي‌توانيد آن را با ليموترش تازه سرو كنيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)