افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

می خواهید وزن کم کنید مصرف نارگیل را امتحان کنید

  • اگر شما برای کاهش وزن کربوهیدرات کمتر مصرف نمی کنید، نارگیل دارای ریز مغذی بسیار کم می باشد. یک قاشق غذاخوری از تکه های نارگیل شیرین نشده تنها سه و نیم گرم کربوهیدرات دارد و از آنجا که قند نارگیل به راحتی جذب می شود می توان آن را به مخلوط های تازه آماده شده و غذاهای پخته اضافه کرد

 

می خواهیم بررسی کنیم، چرا نارگیل، در روند کاهش وزن، اثر گذار است؟ مانند  دنیای مد، هر سال روند خوردن مواد غذایی در حال نوسان است. پیش بینی می شود در سالهای آینده از نارگیل در همه ی مواد غذایی استفاده شود.

ویژگی های کمک کننده نارگیل، در روند کاهش وزن

جلوگیری از گرسنگی توسط تکه های نارگیل:

نارگیل حاوی چربی تری گلیسیرید با زنجیره ی متوسط  است که به سیری شما کمک می کند. به علاوه قند میوه، سریعاً به انرژی تبدیل می شود در حالی که چربی به آرامی هضم می شود. یکی از پزشکان توصیه می کند نارگیل تازه را به آبمیوه اضافه و مخلوط کنید و تکه های نارگیل را به غلات گرم و یا خشک، سالادهای تازه و غذاهای پخته شده اضافه نمایید. نارگیل، توسط کنترل قند خون، سبب ایجاد انرژی زایی طولانی مدت و جلوگیری از گرسنگی می شود.

داشتن کربوهیدرات پایین:

اگر شما برای کاهش وزن کربوهیدرات کمتر مصرف نمی کنید، نارگیل دارای ریز مغذی بسیار کم می باشد. یک قاشق غذاخوری از تکه های نارگیل شیرین نشده تنها سه و نیم گرم کربوهیدرات دارد و از آنجا که قند نارگیل به راحتی جذب می شود می توان آن را به مخلوط های تازه آماده شده و غذاهای پخته اضافه کرد. چون متناسب با رژیم غذایی کم کربوهیدرات شما می باشد.

میزان مصرف، بخش فوق العاده مهمی می باشد:

نارگیل با ویژگی کم کربوهیدرات، هنوز هم یک غذای پر کالری با مقدار زیادی چربی اشباع شده است. اگر شما مایل به استفاده از نارگیل در رژیم غذایی خود و کم کردن وزن هستید برای مصرف روزانه ۱۰ درصد نارگیل در رژیم غذایی خود به کار ببرید. گذشته از دستورالعمل های مربوط به کالری، یکی از محققان توصیه می کند مصرف خود را از روغن نارگیل به یک قاشق غذاخوری در روز (حدود ۱۲۰ کالری) و مصرف خود را از پوست شیرین نشده و یا تکه های نارگیل به دو قاشق غذاخوری در روز (حدود ۱۱۰ کالری) برسانید.

علم قدرت چربی آن هنوز تأیید نشده است:

چربی موجود در پوست نارگیل تا حدودی متفاوت تر از چربی های سنتی است که ما می خوریم و این نوع چربی یک منبع تری گلیسیرید با زنجیره ی متوسط است که ساختاری متفاوت از چربی هایی دارد که ما مصرف می کنیم. این به آن معنا است که با چربی های دیگر مانند روغن زیتون و گوشت متفاوت است.

برخلاف چربی موجود در مواد غذایی دیگر، چربی پوست نارگیل به عنوان بافت چربی ذخیره می شود و برای تولید انرژی استفاده می شود و این می تواند در کاهش وزن به شما کمک کند. اما مطالعات بالینی، هنوز این موضوع را که نارگیل سبب کاهش وزن می شود اثبات نمی کند.

نظر:

مصرف مقدار کمی نارگیل، می تواند بسیار مثبت باشد و منجر به ایجاد یک برنامه کاهش وزن با رعایت قاعده ۱۰ درصد باشد.

منبع: دکتر سلام

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *