افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

فوت و فن یک سالاد خوشمزه

hou3961

معمولا همه دوست دارند سالادی خوشمزه را درست کنند.سالاد یکی از اجزای جدا نشدنی هر سفره و میز غذایی می باشد که بسیار مهم و پرطرفدار است و بسیاری از افراد با هر وعده غذایی شان سالاد نیز می خورند. اگر می خواهید سالادهایی که درست می کنید خوش طعم و متفاوت باشد، این نکات را فراموش نکنید.

چند نکته مهم در درست کردن سالاد:

_ سبزی ها را بعد از شستن در آبکش بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود. سپس برای سالاد خرد کنید.

 

_ همیشه برای تهیه سالادهای سبزی، از سبزیجات و میوه های تازه استفاده کنید تا سالاد شما مطبوع تر باشد.

 

_ اگر در سالاد، از کنسرو ماهی یا تخم مرغ استفاده می کنید ، حتما تخم مرغ و کنسرو را هنگام سرو اضافه کنید.

 

_ سس سالاد باید نزدیک سرو سالاد با آن مخلوط شود زیرا در صورتی که سس را زودتر در سالاد بریزیم سبزی ها پلاسیده می شود و آب می اندازد.

 

_ سرکه سالاد به طور متوسط باید یک سوم روغن زیتون باشد مگر آن که بخواهیم سالاد را ترش تر تهیه کنیم.

 

_ نمک و فلفل را باید در سرکه حل و بعد روغن زیتون را به آن اضافه کنید .

 

_ در صورتی که بخواهید در سالاد سیب زمینی بریزید ، سیب زمینی را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط کنید ، بعد روغن زیتون را بریزید زیرا در این صورت ترشی بهتر جذب سیب زمینی می شود.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *