کیک آلو سیاه یک کیک خیلی خوش طعم میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این کیک بسیار شیک و خوش رنگ میباشد.برای تهیه این کیک با ما همراه باشید.
- زمان آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
- زمان پخت: ۳۰ دقیقه
- مقدار: ۳ تا ۴ نفر
مواد لازم
- کره: ۱۸۵ گرم (به دمای محیط باشد)
- شکر: ۱۶۵ گرم
- تخممرغ: ۲ عدد
- آرد: ۳۳۵ گرم
- بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
- شیر: سهچهارم لیوان
- آلو سیاه: به تعداد موردنیاز
آمادهسازی:
در ظرف جاداری کره و شکر را با همزن برقی، خوب هم بزنید تا کاملا نرم شود.
تخممرغها را یکییکی اضافه کرده و هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و با شیر در دو مرحله به کره و شکر اضافه کنید.
مواد را داخل قالب (با قطر ۲۵ سانتیمتر، چربشده و آردپاشی شده) بریزید.
آلوهای سیاه را که قبلا از وسط نصف کرده و هسته آنها را جدا کردهاید، روی پایه کیک بچینید.
روی گاز: در آخر کیک را در طبقه وسط فر که از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کردهاید، به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود.
- فوت آشپزی: آلوها را نباید روی خمیر فشار دهیم.
- میزان کالری: ۴۴۴
امتیاز شما به این دستور پخت