کدو سبز یکی از سبزیجات مفید میباشد.امروز تصمیم داریم کوکوی کدو سبز را آموزش دهیم.افرادی که گیاه خوار هستند و به کدو علاقمند هستند بدون شک از این کوکو استقبال میکنند.برای تهیه این کوکو ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
كدو سبز متوسط | ۶ عدد |
تخم مرغ | ۴ عدد |
زعفران حل شده | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار کافی |
طرز تهیه :
كدوها را پس از شستن و بدون پوست گرفتن ، به قطر یك سانتیمتر حلقه حلقه كنید . و روی آنها كمی نمك بپاشید . سپس كدوها را در مقداری روغن تفت دهید .(می توانید کدو ها را رنده هم بکنید )
در یك ظرف گود ، آرد و شیر را مخلوط كرده و تخم مرغ ها را به آن اضافه كنید . مخلوط حاصل را با چنگال ، خوب به هم بزنید . سپس كدوهای سرخ شده را به همراه مقداری نمك و فلفل و زعفران به مخلوط فوق اضافه كنید . پس از داغ شدن روغن در ماهیتابه ، مایع كوكو را در آن ریخته و سطح آن را صاف كنید .
در ماهیتابه را گذاشته تا كوكو خودش را بگیرد و سرخ شود . بعد از آن ، كوكو را با كفگیر پشت و رو كرده و می گذارید تا طرف دیگرش هم سرخ شود ، سپس كوكو ، آماده خوردن است .
نكات تغذیه ای :
كوكوی كدو سبز ، غذایی مغذی و لذیذ است و برای گیاه خواران و جوانان مناسب است.
كدو سبز سرشار از ویتامین A است . ویتامین A در بینایی ، رشد و نمو بدن و سیستم ایمنی بدن مؤثر است و باعث مصونیت در برابر بیماری های عفونی می شود .
كل انرژی غذا ، ۴۷۴ كالری است كه اگر توسط ۴ نفر همراه با نان یا بدون نان ، میل شود ، سهم هر فرد از انرژی غذا ، ۵/۱۱۸ خواهد بود .