کوفته یکی از خوشمزه ترنین غذاهای اصیل ایرانی میباشد امروز قصد داریم نمونه دیگری از کوفته را آموزش دهیم.نام این غذای خوشمزه کوفته کاری میباشد برای تهیه این غذا با ما همراه باشید.
مواد لازم | مقدار لازم |
گوشت چرخكرده | ۴۰۰ گرم |
پياز رندهشده | ۲عدد متوسط |
نان باگت خردشده | حدود ۲ليوان |
پودر كاري | ۳ قاشق چايخوري |
تخممرغ | ۲ عدد |
شير | دوسوم ليوان |
زردچوبه | يك قاشق چايخوري |
جوششيرين | يك قاشق چايخوري |
مواد لازم | مقدار مواد |
پودر كاري | يك قاشق چايخوري براي داخل سس |
آرد | ۲ قاشق غذاخوري |
كره | ۵۰گرم |
شير | يك ليوان |
آب | ۳ ليوان |
پياز سرخ شده | ۳ قاشق غذاخوري |
خامه صبحانه | ۲۵۰ گرم |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
زردچوبه | يك قاشق چايخوري |
همچنین بخوانید: طرز تهیه کوفته قلقلی
روش تهيه كوفته:
ابتدا تخممرغها، شير، جوش شيرين، نان باگت، پودر كاري، زردچوبه و نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده، تمامي مواد را به هم ميزنيم تا يكدست شود. گوشت چرخكرده را به همراه پياز به مواد اضافه كرده و همه را با هم مخلوط ميزنيم. اگر مايه براي اينكه در دست به آن فرم دهيم شل بود آن را يك ساعت در يخچال قرار ميدهيم. از مايه كوفته آماده شده به اندازه يك نارنگي كوچك در دست گرد كرده، سپس داخل روغن داغ فراوان شناور و سرخ ميكنيم.
روش تهيه سس كوفته:
آرد را با كره در قابلمهاي بزرگ سرخ ميكنيم، شير سرد را آرامآرام به آن اضافه كرده و سريع آن را به هم ميزنيم تا آرد گلوله نشود، يك قاشق چايخوري پودر كاري و خامه را با ميزان دلخواه نمك و فلفل به سس اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم كمي بجوشد. در قابلمهاي ديگر آب را به جوش ميآوريم، پياز سرخشده را با مقداري زردچوبه به آب اضافه كرده، تا كوفتهها را داخل اين مايه قرار ميدهيم و حدود نيمساعت اجازه ميدهيم بجوشد تا كوفتهها مغزپخت شود. در نهايت سس سفيد را روي كوفتهها ريخته و آن را سرو ميكنيم. ميتوانيم آب كوفته را با سس مخلوط كرده يا اينكه كنار بگذاريم و كوفتهها را با سس سرو كنيم.