میگو یکی از غذاهایی میباشد که سرشار از فسفر است و برای بدن انسان بسیار مفید است.در این پست قصد داریم یک غذای عالی با میگو را به شما آموزش دهیم
مواد لازم : برای ۴ نفر
میگو | ۵۰۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای قرمز | ۱ عدد |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
آبلیمو | ۲ قاشق غداخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غداخوری |
زعفران ساییده شده | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
میگوها را تمیز کرده و رگ آنها را از پشت آن گرفته و تمییز می شوییم. سپس در ظرفی آنها را به همراه آبلیمو و نمک و زعفران و روغن زیتون و سبزیجات معطر و پودر آویشن و فلفل سیاه مخلوط کرده و خوب هم می زنیم و به مدت حداقل ۶ ساعت در داخل یخچال و یا در مجاورت هوای خنک قرار می دهیم. سپس قارچها و فلفل دلمه ای را به اندازه های کوچک خرد می کنیم سپس یک عدد قارچ و یک میگو و یک تکه فلفل دلمه ای در داخل سیخ به ترتیب می کشیم. بعد از اینکه سیخها آماده شد آنها را روی طوری کباب پز گذاشته و بر روی منقل زغال کباب می کنیم. باید دقت داشت که گوشت میگو به دلیل لطافت زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد و حدود ۵ دقیقه الی ۷ دقیقه کافی است.
اگر به آتش و زغال دسترسی نداشتیم می توان از فر یا مایکروفر و یا تستر استفاده کرد زمان لازم برای پخت این غذا ۵ الی ۱۰ دقیقه در مایکروفر می باشد.