درست کردن کباب هنر اکثر مردان ایرانی میباشد. در این پست قصد داریم یک کباب بسیار خوشمزه با بلدرچبن را آموزش دهیم.امیدوارم که از خوردن این کباب لذت ببرید
مواد لازم:
گوشت بلدرچین | ۱۲۰۰ گرم |
آب لیموترش | ۲.۵ فنجان |
پیاز خام خلال شده | ۳ عدد |
زعفران | به مقدار لازم |
پاپریکا | به مقدار لازم |
روغن زیتون | ۰.۵ فنجان |
کرفس خرد شده | به مقدار لازم |
جعفری شاخه ای | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
بلدرچین دارای گوشت بسیار عالی ست که قطعات کباب آن باید با دقت تهیه شود تا نرم شود و طعم مطلوب پیدا کند.
بلدرچین را بعد از تمیز کردن با ۲ تا ۳ لیوان آب یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو برگ بو یا ساق کرفس و چند ساق جعفری میگذاریم نیم پز بشود و آب آن به خوردش برود و بعد با کارد تیز پوست آن را میکنیم قطعات سینه و ران را جدا میکنیم و استخوانهای سینه را میگیریم و سسی از روغن زیتون یا کره آب کرده و آبلیمو و نمک و فلفل آماده میکنیم و قطعات گوشت را در سس میخوابانیم و بعد مثل کباب جوجه به سیخ میکشیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم، باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایم تر باشد و مرتب به آن سس کره و آبلیمو داد تا کاملاً کباب پخته و برشته شود، انواع پرندگان حلال گوشت را به همین طریق میتوان کباب کرد. نژادهای جوان احتیاج به پختن ندارد و مثل کباب جوجه میتوانیم آنها را خورد کرده و در سس بخوابانیم و کباب کنیم.