کاسه های خرما و گردو یک ایده خیلی عالی برای ماه مبارک رمضان و سفره های نذری شما میباشد.امروز قصد داریم طرز تهیه این کاسه ها را به شما عزیزان آموزش دهیم
مواد لازم:
- خمير يوفكا مخصوص باقلوا: حدود ۱۰ ورق
- پودر دارچين: ۲ قاشق چايخوري
- خرماي هسته گرفته: ۱۰ عدد
- مغز گردو: ۱۰ عدد
- پنيرخامهاي: ۱۰۰ گرم
- پودرشكر: ۳۵ گرم
- تخممرغ: يك عدد
- آرد گندم: ۴۰ گرم
- مغز گردو خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
- كره ذوب شده: ۴۰ گرم
روش تهیه :
ابتدا پنيرخامهاي، تخممرغ، گردو خرد شده، دارچين، پودرشكر و آرد را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي آنقدر به هم ميزنيم تا يكدست شوند. خميرها را به ابعاد ۶×۶ سانتيمتر برش زده، قالب مافين سايز كوچكي را انتخاب كرده كه قطر دهانه آن حدود ۴ سانتيمتر باشد. حدود ۵ تا ۶ تكه از خميرها را روي يكديگر قرار داده، داخل قالب فشرده ميكنيم سپس از مايه آماده شده يك قاشق داخل كاسه حاصل ميريزيم و روي هركدام را يك خرماي هسته گرفته و يك تكه گردو قرار ميدهيم. كاسههاي حاصل را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۷۵ درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم.
امتیاز شما به این دستور پخت