کاتلیس غذایی به شکل فلافل میباشد و مزه آن به کتلت شبیه است.این غذا بسیار راحت و خوشمزه میباشد.برای درست کردن این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
پياز | یک عدد |
سير | ۲ تا ۳ حبه |
گوشت چرخ كرده | نیم کیلو گرم |
نمك و فلفل سياه | به ميزان لازم |
زردچوبه و زنجفيل | به دلخواه |
گشنيز خرد شده | یک استكان |
فلفل سبز | ۳ تا ۴ عدد |
سيبزميني | ۱ كيلو |
پودر زيره سبز | دو قاشق مرباخوری |
تخممرغ | ۱ عدد |
ليموترش تازه | ۱ عدد |
طرز تهيه :
در مرحله اول پياز و سير را سرخ كنيد و گوشت چرخ كرده را با انواع ادويهها، نصف استكان گشنيز و فلفل سبز خرد شده، تفت دهيد تا آب آن كشيده شود.
مواد را روی حرارت ملایم بگذاريد تا بپزد و جا بيافتد. سيبزميني را با آب و نمک بپزيد، سپس آنها را پوست كنده و رنده كنيد.
نمك، فلفل سياه،آب لیمو ترش ، بقيه گشنيز و كمي پودر زيره سبز به سيبزميني اضافه كنيد و آن را كاملاً ورز دهيد. از خمير سيبزميني گلولهاي به اندازه يك نارنگی برداريد و وسط آن را گود نمایید. با قاشق از مواد آماده گوشتي برداريد و ميان گلوله سيبزميني را پر كنيد و پس از بستن دهانه آن، گلوله سيبزميني را در كف دست گرد كنيد.
در ظرف ديگري تخممرغي را بشكنيد و با چنگال آن را خوب هم بزنيد و كمي نمك و فلفل سياه نيز به آن بيفزاييد. سپس كاتلیس های فرم داده را داخل مايه تخممرغ بغلتانيد و آنها را در روغن داغ سرخ كنيد. كاتلیسها را در ظرف بچينيد و دور آن را با سبزيجات تزيين كنيد.