درست کردن ژله برای دسر در مهمانی ها یا روزهای تعطیل که وقت بیشتری برای دورهم بودن داریم می تواند کار مفرحی باشد. در این چگونه هم سعی داریم تا ایده و طعم و شکلی جدید برای تهیه ژله به شما ارائه دهیم. تفاوت این ژله با ژله رنگین کمان لایه های سفید رنگ آن است. هر چند تهیه آن وقت گیر است امیدواریم شما خانم های هنرمند و باسلیقه آن را تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.
طرز تهیه ژله سفید
– شیر را در قابلمه ریخته و روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید.
– ژلاتین را با یک لیوان آب به صورت بن ماری حل کنید.
– ژلاتین، شیر گرم، ماست، شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده و با حرکات سریع کاملا مخلوط کنید تا کاملا صاف و یک دست شوند.
۲-
ظرف مورد نظرتان را که بهتر است مستطیل شکل باشد در فریزر قرار دهید، سپس اولین بسته ژله را که با یک لیوان آب جوش و نیم لیوان آب سرد تهیه کرده اید در ظرف بریزید.
۳-
ظرف را برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.
۴-
ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و یک و نیم تا دو لیوان از ژله سفید روی آن بریزید و مجددا داخل یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
۵-
یک بسته ژله رنگی دیگر را آماده کنید و روی ژله سفید بریزید.
۶-
این کار را تا تمام شدن ۴ بسته رنگی ژله ادامه دهید.
ممکن است در پایان مقداری از ژله سفیدتان باقی بماند.
۷-
پس از کامل شدن ظرف را حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.
۸-
برای بیرون آوردن ژله از ظرف و برش زدن؛ باید دور ژله را با چاقو ببرید و ته ظرف را در آب جوش بزنید تا ژله از کف ظرف جدا شود. بعد ژله را در یک ظرف خیس برگردانید و به اشکال دلخواه برش بزنید.
۹-این ژله با دو رنگ (سفید و یک رنگ دیگر) نیز زیبا خواهد شد.