افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه چیکن سوخاری

در این پست قصد داریم چیکن سوخاری را آموزش دهیم.این غذا با گوشت مرغ درست میشود و بسیار خوشمزه است.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:

 

 

 

زنجبیل تازه نرم شده ۱ قاشق چایخوری
سیر تازه رنده شده ۱ قاشق چایخوری
گشنیز ریز شده ۱ قاشق چایخوری
زیره نرم شده ۲/۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
ماست ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
مرغ و ۲/۱ کیلوگرم
پیاز ورقه شده ۱ عدد بزرگ
روغن ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تزئین:

 

 

 

کاهو ۶ برگ
لیموی قاچ شده ۱ عدد

 

طرز تهیه :

 

 

زنجبیل،سیر،گشنیز،زیره و پودر فلفل را در کاسه بزرگی با هم مخلوط میکنیم. ماست،نمک،آبلیمو،رنگ غذا(در صورت استفاده) و رب گوجه فرنگی را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم. مرغ ها را تکه تکه کرده و آن را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم و در آن می غلتانیم تا خوب جذب شود و می گذاریم ۳ ساعت یا ترجیحا ۱ شب بماند. پیازها را در کف یک ظرف نسوز می چینیم و نیمی از روغن را روی پیازها می پاشیم. تکه های مرغ را روی پیازها قرار داده و آن را در فر که از قبل گرم شده با شعله زیر می پزیم. هر تکه را یک بار بر می گردانیم و با بقیه روغن آن را کمی چرب می کنیم و حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد. مرغها را روی بستری از کاهو می چینیم و آن را با لیمو تزئین می کنیم.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *