در این پست قصد داریم چیکن سوخاری را آموزش دهیم.این غذا با گوشت مرغ درست میشود و بسیار خوشمزه است.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم:
زنجبیل تازه نرم شده | ۱ قاشق چایخوری |
سیر تازه رنده شده | ۱ قاشق چایخوری |
گشنیز ریز شده | ۱ قاشق چایخوری |
زیره نرم شده | ۲/۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
ماست | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
مرغ | و ۲/۱ کیلوگرم |
پیاز ورقه شده | ۱ عدد بزرگ |
روغن | ۳ قاشق غذاخوری |
مواد لازم جهت تزئین:
کاهو | ۶ برگ |
لیموی قاچ شده | ۱ عدد |
طرز تهیه :
زنجبیل،سیر،گشنیز،زیره و پودر فلفل را در کاسه بزرگی با هم مخلوط میکنیم. ماست،نمک،آبلیمو،رنگ غذا(در صورت استفاده) و رب گوجه فرنگی را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم. مرغ ها را تکه تکه کرده و آن را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم و در آن می غلتانیم تا خوب جذب شود و می گذاریم ۳ ساعت یا ترجیحا ۱ شب بماند. پیازها را در کف یک ظرف نسوز می چینیم و نیمی از روغن را روی پیازها می پاشیم. تکه های مرغ را روی پیازها قرار داده و آن را در فر که از قبل گرم شده با شعله زیر می پزیم. هر تکه را یک بار بر می گردانیم و با بقیه روغن آن را کمی چرب می کنیم و حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد. مرغها را روی بستری از کاهو می چینیم و آن را با لیمو تزئین می کنیم.