افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه چلو ایتالیایی

امروز یک چلوی ایتالیایی را آموزش خواهیم داد.این چلو شاید ظاهر زیبایی نداشته باشد اما بی نهایت خوشمزه و خوش بو میباشد.برای آموزش این چلو ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم :

 

 

 برنج  ۵۰۰ گرم
پنیر پارمیسان  ۱۰۰ گرم
نمك  به اندازه کافی
سس ایتالیائی ۱۰۰ گرم
سیر  ۲ لپه
برگ مریم گلی  چند برگ

 

طرز تهیه :

 

 

نخست برنج را در آب مخلوط کرده به نمک مدت ربع ساعت بجوشانید و سپس از چلو صافی گذرانده رویش آب سرد بریزید
چلو را مجددا روی آتش گذاشته و پنیر را رنده کنید ، همینکه چلو حاضر گردید ، سس نامبرده زیر را رویش بریزید
صد گرم کره را در قابلمه ریخته و قدری سیر خرد شده و چند برگ مریم گلی مخلوطش کرده و سرخ کنید ، همینکه قطعات سیر برنگ طلائی در آمد ، مخلوط را گرما گرم روی چلو بریزید و به سر میز ببرید.

 

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *