پیتزای مرغ و ذرت یک پیتزای متفاوت و خوش رنگ میباشد که امروز تصمیم داریم آن را آموزش دهیم.برای تهیه این پیتزای خیلی خوشمزه با ما همراه باشید
از ابتدا تا انتها: ۲۰ دقیقه
مواد لازم : برای ۴ نفر
نان پیتزا یا خمیر پیتزا | ۴ عدد |
پنیر پیتزا | ۱ پیمانه |
پنیر پارمزان | ۱ پیمانه |
فلفل سیاه | یک دوم قاشق چای خوری |
مغز ذرت در سس کره | ۱ پیمانه |
سینه مرغ بدون استخوان پخته شده | ۴ تکه |
فلفل دلمهای قرمز درشت خرد شده | ۲ عدد |
پوست لیمو | ۱ قاشق چایخوری |
ترخون خشک | ۲ قاشق چایخوری |
سیر چرخ شده | ۱ قاشق چایخوری |
زیتون خرد شده بدون هسته | ۱ پیمانه |
جعفری تازه خرد شده | یک چهارم پیمانه |
طرز تهیه:
۱٫ فر را تا دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
۲٫ در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله ۲ سانتیمتری لبه نان پخش کنید. ۵ دقیقه آن را درون فر قرار دهید.
۳٫ ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای ۱ دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمهای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت ۵ دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبهها قهوهای شوند قرار دهید.
۴٫ بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.