جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو و مرغ

fo3745

اگر کارمند و یا دانشجو هستید و وقت زیادی برای آشپزی کردن ندارید پیشنهاد میکنم این غذای خارجی سه سوته را درست کنید.این غذا بی نهایت خوشمزه میباشد

مواد لازم برای سس آلفردو :

 

 

کره یک چهارم پیمانه
خامه یک پیمانه
 سیر  یک حبه (خرد شده)
 پنیر پارمزان رنده شده یک پیمانه و نیم
جعفری تازه یک چهارم پیمانه (ریز شده)

 

طرز تهیه سس آلفردو :
کره را در تابه متوسط آب کنید.
یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد.

خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد.
بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

 

مواد لازم برای پنه ریگاته با سس آلفردو:

 

 فیله مرغ  ۲۰۰ گرم
پاستا پنه ۱ بسته
 جعفری خردشده مقداری برای تزیین

طرز تهیه پنه ریگاته با سس آلفردو :
۲۰۰ گرم فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید یا در روغن تفت دهید یا این که روی اجاق کباب کنید. حالا سس آلفردو را آماده کنید.

مرغ و سس را با هم مخلوط کرده و در تابه ای گود بریزید .
پاستا پنه را به روش معمول در آب بپزید و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا به سس کاملا آغشته شود و تابه را  روی شعله ملایم کمی حرارت دهید.
سپس جعفری خرد شده را روی غذا بریزید و سرو کنید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)