افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه پاستا آلانورما

کودکان و نوجوانان به پاستا علاقه زیادی دارند.در این پست قصد داریم یک غذای خوشمزه ایتالیایی با پاستارا به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:برای ۶ نفر

 

 

پاستای کوتاه لوله ای ۵۰۰ گرم
بادمجان ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا ۲۰۰ گرم
ریحان تازه ۱۰ تا ۱۵ برنج یا خشک آن کمی
سیر ۱ حبه
گوجه فرنگی ۱ کیلو
نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرزتهيه:
۱. بادمجان ها را حبه ای خرد کرده و سپس با پوست در روغن زیاد سرخ کنید و روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس آنها را با کمی روغن زیتون در ماهیتابه بریزید. یگ حبه سیر کوبیده یا له شده را داخل آن بیندازید تا رنگ بگیرد و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

 

۲. گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و چند برگ ریحان تازه که با دست خرد کردید به آن بیفزایید.
۳. بعد از اینکه گوجه فرنگی ها کمی پخت،بادمجان ها را اضافه کنید و نگذارید بادمجان له شود. سپس غذا را از روی حرارت بردارید. در آخر پنیر موتزارلای تازه و مکعبی خرد شده را به آن افزوده و مواد را خوب هم بزنید و پاستاها را اضافه کنید.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *