ترخون یکی از سبزی های خوشبویی میباشد که اگر با مرغ درست شود مزه آن بی نظیر میشود.در این پست یک مرغ خوشمزه با کرم ترخون را به شما آموزش خواهیم داد
مواد لازم :
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سینه مرغ | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد، خرد شده |
سیر | ۱ تا ۲ حبه، ریز یا رنده شده |
قارچ | ۲۰۰ گرم، ورقه شده |
آب مرغ | ۱ پیمانه |
سس سفید | ۱ پیمانه، رقیق |
ترخون تازه | ۱/۴ پیمانه، خرد شده |
جعفری تازه خرد شده | کمی |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
ترخون و جعفری | برای تزئین |
اگر ترخون خشک بود | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مرغ با کرم ترخون :
مرحله ۱ – روغن را در تابه ریخته و سینههای بدون پوست مرغ را افزوده، روی حرارت متوسط برای ۱۰ دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا هر دو سمت مرغها طلایی شوند.
مرحله ۲ – حرارت را کم کنید و ۱۰ دقیقه دیگر به مرغها زمان پخت دهید، سپس آنها را از تابه خارج کنید.
مرحله ۳ – پیاز و سیر را در تابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند ولی رنگ آنها قهوه ای نشود.
مرحله ۴ – قارچها را به مخلوط پیاز افزوده و برای ۲ دقیقه تفت دهید، سپس مرغها را همراه با آب مرغ افزوده و برای ۱۰ دقیقه بپزید.
مرحله ۵ – سس سفید، سبزیجات، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و در صورت نیاز کمی آب مرغ دیگر اضافه کنید، اجازه دهید روی حرارت ملایم مرغها پخته و آب مرغ نسبتاً غلیظ شود، سپس در ظرف مورد نظر کشیده و با سبزی تازه تزئین کنید.