جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه لواشک به و انار

لواشک به و انار

لواشک یکی از تنقلاتی است همه همه افراد به ویژه کودکان آن را دوست دارند امروز قصد داریم یک لواشک خانگی سالم را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم جهت تهیه لواشک انار و به:

دانه انار یا آب انار  ۲ لیوان
به بزرگ ۱ عدد
  آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه لواشک انار و به:

 

دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).

به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه آرام بجوشد ( در صورت تمایل ۱ قاشق شکر به مواد اضافه کنید ).

پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.

سینی را داخل فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ – ۲ ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).

 

 

با میوه های دیگر هم می توانید به همین شیوه لواشک درست کنید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)