افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر

fo3598

اگر تصمیم دارید یک شام بسیار شیک و البته خوشمزه را درست کنید حتما این غذا را امتحان کنید.این غذا یکی از غذاهایی میباشد که با پنیر درست میشود و طرفدارن زیادی دارد

مواد لازم برای سینه مرغ شکم پر :

 

 

 پنیر حاوی فلفل قرمز  ۱ فنجان
 پنیر خامه ای ۱۱۵ گرم
 فلفل چیلی سبز خرد شده ۱۳۰ گرم
 ادویه مکزیکی تاکو  ۳۰ گرم
سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای روی مرغ شکم پر :

 

 

 پنیر موزارلا سه چهارم فنجان
 پیازچه خرد شده یک چهارم فنجان
برگ گشنیز تازه  یک چهارم فنجان

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و روی آن را با فویل بپوشانید. یک توری فلزی روی فویل قرار داده و کمی اسپری پخت روی آن بزنید.

در یک کاسه متوسط، پنیر فلفلی، پنیر خامه ای، فلفل چیلی و یک قاشق تاکو را با هم مخلوط کنید. حالا از قسمت ضخیم سینه مرغ یک برش ایجاد کرده و با قاشق مخلوط پنیر را داخل هر کدام از تکه های مرغ جای داده و با استفاده از خلال دندان قسمت برش را ببندید.

در یک کاسه کوچک، باقی مانده چاشنی تاکو و روغن زیتون را مخلوط کنید. مرغ ها را روی توری چیده و این مخلوط آماده شده را روی آن بزنید.

بدون قرار دادن هر نوع پوششی مرغ ها را برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزند. بعد از این زمان روی مرغ ها پنیر موزارلا ریخته و ۳ تا ۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا پنیر ذوب شود.

هنگام سرو پیازچه و گشنیز را روی سینه مرغ شکم پر بریزید.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *