سوپ سرد یک پیش غذای خوشمزه و راحت میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این سوپ مخصوص تابستان میباشد و در کمتر از بیست دقیقه آماده میشود
- زمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
- زمان پخت: صفر دقیقه
- مقدار: ۲-۱ نفر
مواد لازم
- ماست پرچرب: یک کیلو
- سبزی معطر: ۲۰۰ گرم (نعناع، ترخون، سرزه و ریحان)
- خیار: ۳۰۰ گرم
- مغز گردو: ۲۰۰ گرم
- کنجد سفید: ۳ قاشق سوپخوری
- کشمش پلویی: ۱۰۰ گرم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- پودر گلمحمدی: یک قاشق سوپخوری
- نعناع خشک: یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ماست را در ظرف مناسبی ریخته و خوب بزنید تا از لختگی خارج شود. سبزی را پس از پاک کردن و شستن خرد کنید و به ماست اضافه کنید. خیار را با پوست رنده درشت کرده و به ماست اضافه کنید. گردوها را نگینی خرد کرده، همراه با کنجد و کشمش پلویی نمک و فلفل و پودر گلمحمدی و نعناع خشک به ماست افزوده، خوب مخلوط کنید. روی این سوپ را با گلمحمدی و نعناع خشک و کشمش پلویی تزیین کنید. این سوپ را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس به عنوان پیش غذا سرو کنید.
- میزان کالری:۱۷۰ کالری
امتیاز شما به این دستور پخت
این همون ماست و خیار اصفهانی خودمونه. که شما اسمشو شیک کردین گذاشتین سوپ سرد 🙂