اگر به غذاهای تند علاقمند هستید حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید.این خورشت بسیار خوش طعم است و برای کودکان به علت تندی زیادمناسب نمیباشد.اگر کودکان شما دوست داشته باشند میل کنند باید تندی آن را خیلی کم کنید
مواد لازم:
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
گوشت خورشی | ۷۰۰ گرم |
سیر رنده شده | ۵ عدد |
گوجه فرنگی خرد شده | ۸۰۰ گرم |
فلفل سبز خرد شده | ۲ عدد |
زیره آسیاب شده | ۲ قاشق چای خوری |
لوبیا قرمز | ۴۰۰ گرم |
شکر قهوه ای | ۱ قاشق چای خوری |
روغن زیتون | به میزان لازم |
آب | به میزان لازم |
مواد لازم جهت سرو :
برگ گشنیز خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر چدار رنده شده | ۴ قاشق غذاخوری |
روش تهیه:
* ابتدا گوشت را به مدت ۵ الی ۷ دقیقه داخل روغن زیتون سرخ نمایید تا رنگ آن تغییر کند. سپس پیاز و سیر را اضافه نمایید.
* مدتی بعد، حدود دو لیوان آب داخل آن بریزید و سپس گوجه خرد شده و فلفل و لوبیا قرمز و مقداری نمک را نیز به سایر مواد بیفزایید. درب ظرف را ببندید و بگذارید کلیه مواد به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا زمانی که گوشت کاملاً پخته و نرم شود.
* سپس زیره و شکر قهوه ای را به سایر مواد بیفزایید و هم بزنید و بگذارید حدود یک ربع دیگر مواد داخل قابلمه با حرارت ملایم بپزد.
این غذا را میتوانید همراه با برنج و مقداری پنیر چدار رنده شده و برگ گشنیز، به عنوان تزئین، سرو نمایید. البته مقداری سس تند نیز میتواند طعم بیشتری به غذای شما بدهد.