افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه خورش گوشت تند

اگر به غذاهای تند علاقمند هستید حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید.این خورشت بسیار خوش طعم است و برای کودکان به علت تندی زیادمناسب نمیباشد.اگر کودکان شما دوست داشته باشند میل کنند باید تندی آن را خیلی کم کنید

مواد لازم:

 

 

پیاز ۲ عدد بزرگ
گوشت خورشی ۷۰۰ گرم
سیر رنده شده ۵ عدد
گوجه فرنگی خرد شده ۸۰۰ گرم
فلفل سبز خرد شده ۲ عدد
زیره آسیاب شده ۲ قاشق چای خوری
لوبیا قرمز ۴۰۰ گرم
شکر قهوه ای ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون به میزان لازم
آب به میزان لازم

 

 

مواد لازم جهت سرو :

 

 

برگ گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده ۴ قاشق غذاخوری

 

 

روش تهیه:

 

 

* ابتدا گوشت را به مدت ۵ الی ۷ دقیقه داخل روغن زیتون سرخ نمایید تا رنگ آن تغییر کند. سپس پیاز و سیر را اضافه نمایید.

* مدتی بعد، حدود دو لیوان آب داخل آن بریزید و سپس گوجه خرد شده و فلفل و لوبیا قرمز و مقداری نمک را نیز به سایر مواد بیفزایید. درب ظرف را ببندید و بگذارید کلیه مواد به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا زمانی که گوشت کاملاً پخته و نرم شود.

* سپس زیره و شکر قهوه ای را به سایر مواد بیفزایید و هم بزنید و بگذارید حدود یک ربع دیگر مواد داخل قابلمه با حرارت ملایم بپزد.

این غذا را می‌توانید همراه با برنج و مقداری پنیر چدار رنده شده و برگ گشنیز، به عنوان تزئین، سرو نمایید. البته مقداری سس تند نیز می‌تواند طعم بیشتری به غذای شما بدهد.

 

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *