جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه خورشت هویج و آلو

3176_646

امروز قصد داریم یک خورشت خوشمزه و متفاوت را به شما عزیزان آموزش دهیم.معمولا خانم ها از پختن غذاهای تکراری شاکی هستند امروز طرز تهیه خورشت هویج و آلو را به شما عزیزان آموزش میدهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید.

مواد لازم :

  • هويج درشت: ۴ تا ۵ عدد
  • آلو خورشي: حدود ۵۰۰ گرم
  • فيله‌مرغ: حدود يك كيلوگرم
  • كره: ۱۰۰ گرم
  • شكر: به ميزان دلخواه
  • زرشك: حدود نصف فنجان
  • پياز سرخ شده: ۳ قاشق غذاخوري
  • نمك: به ميزان دلخواه
  • چوب دارچين: ۲ شاخه
  • زعفران آب‌كرده:  ۲ قاشق غذاخوري

 

روش تهیه

ابتدا هويج‌ها را پوست كنده، به صورت حلقه‌اي برش مي‌دهيم و با مقداري آب و نمك را مي‌پزيم. مرغ‌ها را با كره سرخ  كرده، سپس پياز سرخ شده را به آن اضافه مي‌كنيم. آلو را نيز جداگانه مي‌پزيم و مرغ‌ها را داخل آلو قرار مي‌دهيم و مقداري شكر و نمك به آن اضافه مي‌كنيم. زرشك و چوب دارچين را نيز داخل خورش قرار داده و اجازه مي‌دهيم تا كمي بجوشد و جا بيفتد.
هويج پخته شده را با خورش مخلوط كرده و اجازه مي‌دهيم تا بجوشد و طعم خورش به خورد هويج‌ها برود، وقتي كه آب خورش غليظ شد، آماده است و مي‌توانيم آن را سرو كنيم. دقت مي‌كنيم زعفران را كمي قبل از جاافتادن خورش به آن اضافه كنيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)