شیرینی زبان یکی از شیرینی های پایه ثابت عید نوروز میباشد.همه ما این شیرینی را دوست داریم امروز قصد داریم طرز تهیه خمیر این شیرینی را آموزش دهیم.با ما همراه باشید
پس برای تهیه اونها اول یه مقدار خمیر هزارلا تهیه کنید و اگر میخواید میتونید آمادش رو با نامهای میل فوی یا puff pastry تهیه کنید. کمی هم عسل رو با آب جوش و یه ذره گلاب و زعفران ترکیب کنید تا شهد تهیه بشه(برای روی شیرینی)
خمیر رو بعد از اماده شدن به صورت کاملا سرد روی سطح باز کنید و به قطر ۱سانت پهنش کنید و خیلی فوری قالب بزنید با با چاقو مستطیلی ببرید.بعد روی شیرینی یک خط عمیق ایجاد کنید .توجه کنید که وسایل شما هم باید سرد باشه تا پف خمیر نخوابه.بعد با برس روی شیرینی ها شهد بریزید و یک عدد زرده تخم مرغ رو با مقدار کمی شیر مخلوط کنید و با برس روی شیرینی ها بکشید و کمی کنجد بریزید روش.حالا شیرینی ها رو با فاصله داخل سینی فری که روش کاغذ روغنی داره قرار بدید و بذارید ۲۵ دقیقه بپزه.(حرارت ۱۸۰ درجه و از نیم ساعت قبل گرم شده)در مورد شیرینی پاپیون هم به بعد از اینکه به صورت مستطیلی با چاقو برش دادید با دستتون یه فر بهش بدید و کمی بپیچونیدش.
وقتی شیرینی ها از فر خارج شدن بذارید سرد بشن و بعد دوباره روشون شهد بریزید.
روش تهیه خمیر شیرین زبان
روش تهیه خمیر شیرین زبان
روش تهیه خمیر شیرین زبان