جوجه کباب هنر اکثر ایرانی ها میباشد و همه ایرانی ها به این کباب خوشمزه علاقه مند هستند در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد
مواد لازم برای ۴ نفر :
فیله سینه مرغ | ۴ عدد |
آب پرتقال و رنده پوست آن | نصف یک عدد |
نصف یک عدد | آب لیمو ترش و رنده پوست آن |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نعناع تازه خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
زیره | ۴/۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
مرحله ۱ – فیله های مرغ را به قطعات مکعبی حدود ۵/۲ سانتیمتر برش دهید.
مرحله ۲ – مابقی مواد لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را به آن افزوده و به مدت ۲ ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.
مرحله ۳ – تکه های مرغ را به سیخ کشیده، روی منقل و یا روی گاز کباب کنید. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با کاهو و نعناع تازه تزئین کرده و همراه با برنج یا نان سرو کنید.
امتیاز شما به این دستور پخت