جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه ترشی سالسا تند

Canning salsa is a great way to keep summer in the cupboard year-round.

Canning salsa is a great way to keep summer in the cupboard year-round.

 

امروز قصد داریم طرز تهیه یک ترشی خیلی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.این ترشی مخصوص افرادر هست که تندی را دوست دارند.این ترشی چاشنی خیلی خوبی برای خورشت و کنار غذا میباشد.

مواد لازم :

  • گوجه‌فرنگي پوسته گرفته: ۵/۳ كيلوگرم
  • پياز خردشده: ۲ فنجان
  • سركه: يك فنجان
  • سير له‌شده: ۵ حبه
  • فلفل: يك قاشق مرباخوري
  • گشنيز تازه و خرد شده: يك‌دوم فنجان
  • رب گوجه‌فرنگي: يك‌سوم فنجان
  • نمك: يك قاشق مرباخوري
  • فلفل قرمز تند خردشده: يك‌سوم فنجان
  • فلفل سبز تند خردشده: ۳ فنجان

 

روش تهیه :

پوست و دانه گوجه فرنگي‌ها را بگيريد سپس خردشان كنيد. (حدود۱۴ فنجان) گوجه فرنگي‌ها را ۳۰ دقيقه در آبكش بگذاريد تا آب‌شان كاملا گرفته شود. بعد آن‌ها را در قابلمه‌اي ريخته و به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و بگذاريد با درب باز يك ساعت و ربع بجوشد تا غليظ شود. در اين مدت مرتب مواد را به هم بزنيد و فلفل‌ها را اضافه كنيد، پياز و گشنيز، سركه، رب گوجه‌فرنگي و سير را بريزيد و مخلوط را دوباره به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و ۱۰ دقيقه با درب باز بجوشانيد سپس از روي حرارت برداريد. سالسا را در شيشه‌‌هاي داغ استريليزه بريزيد. (يك‌و نيم سانت از سر شيشه‌ها را خالي بگذاريد.)  دور لبه شيشه را پاك كنيد. درب شيشه را ببنديد و ۱۵ دقيقه در آب جوش بجوشانيد. سپس روي الك سيمي خنك كنيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)