ترشی بندری یک ترشی خیلی خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این ترشی بهترین چاشنی به همراه استامبولی میباشد امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
آب گوجه : ۳ لیتر یا گوجه فرنگی : ۵ کیلوگرم
بادمجان : یک کیلوگرم
گل کلم : ۵۰۰ گرم
هویج : ۵۰۰ گرم
کرفس : ۲۰۰ گرم
خیار : ۲۰۰ گرم
سیر : ۱۰۰ گرم
فلفل تند : ۱۰۰ گرم
ادویه کاری : ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز : ۲ قاشق غذاخوری
گلپر : یک قاشق غذاخوری
سیاه دانه : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
سرکه : به میزان لازم
ترشی بندری
طرز تهیه:
۱. بادمجان را با پوست به مدت ۱۰ دقیقه با سرکه بجوشانید. صاف کنید و سرکه را جدا کنید.
۲. بقیه مواد را خرد کنید و در آب گوجه و مقداری سرکه بجوشانید.
۳. حرارت را خاموش کنید و زمان دهید تا مواد سرد شود.
۴. ادویه و بادمجان خرد شده را به این مواد اضافه کنید. اگر لیته خواستید آنرا داخل مخلوط کن می ریزید .
۵. بعد از ۱۰ روز ترشی آماده است و باید در یخچال نگهداری شود.