جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه برنجک (مخصوص کودکان)

برنجک

خیلی از کودکان برنجک را دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند.معمولا در ایام عید بر سر سفره ها برنجک را میبینید و میل میکنید.امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.با ما همراه باشید

مواد لازم برای ۵ نفر :

 

 برنج ایرانی ۵۰ گرم
 روغن  یک قاشق سوپخوری
 شیر یک لیوان
نمک ماسه ای نصف قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه برنجک :
ابتدا برنج ها را بشویید و در کاسه ای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت در شیر خوب خیس بخورد پس از گذشت این مدت آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود.

داخل یک تابه گود یک قاشق روغن بریزید و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت دهید. پس از اینکه مدتی تفت داده شد آب نمک را آماده کنید و داخل برنج بریزید و به حرارت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.

برای بودادن برنج ها نیز با رسوب نمک در ته ظرف آن را عوض کنید و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید. مدت زمان لازم برای بودادن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.

* بهتر است از نمک ماسه ای استفاده کنید و بدون ید باشد.

 

زمان آماده سازی: ۲۵۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)