طرز تهیه باقلوای گردویی خوشمزه
امروز قصد داریم یک باقلوای خیلی خوشمزه به شکل میگو را اموزش دهیم.کودکان خیلی این باقلوا را دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند.این باقلوا بسیاز ساده و راحت میباشد.امیدوارم که شما هم آن را دوست داشته باشید.
مواد لازم:
مواد لازم | مقدار مواد |
زرده تخممرغ | ۲عدد |
شير | يكدوم پيمانه |
مارگارين | ۸۰ گرم |
روغن جامد | ۲ قاشق سوپخوري |
بكينگپودر | يك قاشق چايخوري |
آرد | حدود ۴۵۰ گرم |
كره يا مارگارين براي روي باقلوا | ۱۰۰ گرم |
پودر گردو | ۱۵۰ گرم |
پودر شكر | ۱۰۰ گرم |
دارچين | ۲ قاشق چايخوري |
مواد لازم براي شربت:
مواد لازم | مقدار مواد |
شكر | يك ليوان |
آب | يكدوم ليوان |
چوب دارچين | چند شاخه |
همچنین بخوانید: طرز تهیه شیرینی مرنگ بادامی
طرز تهیه
ابتدا مارگارين را آب كرده و با تخممرغ، شير و بيكينگپودر در يك ظرف گود با همزن دستي، مخلوط ميكنيم. آرد را كمكم اضافه كرده و تا خمير به دست ميآيد آنقدر آن را هم ميزنيم تا به دست نچسبد.
خمير را به ۲۰ تا ۳۰ گلوله مساوي تقسيم ميكنيم و اجازه ميدهيم يك يا ۲ ساعت استراحت كند. هر گلوله را خيلي نازك پهن كرده و به تعدادي كه ميتوانيم به شكل مثلثهاي متساويالساقين برش ميدهيم، به شكلي كه مثلثهاي بلند و كشيده و بهاندازه تقريبي كف دست داشته باشيم.
روي خميرهاي مثلثي را مخلوط پودر گردو و شكر و دارچين ميپاشيم و از طرف يك ضلع شروع به لولهكردن خمير ميكنيم. لولههاي حاصل را از ۲ طرف كمي به داخل جمع ميكنيم تا حالت نعلي شكل پيدا كند.
باقلواهاي آماده شده را داخل سيني چيده، روي آنها را كره ذوبشده ميريزيم و به مدت ۲۰ دقيقه در پنجره وسط كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرمكردهايم ميپزيم، پس از اينكه از فر خارج كرديم، روي آنها شربت قند ريخته و با پسته تزئين ميكنيم.
براي آمادهكردن شربت كافي است آب و شكر را با چوب دارچين جوشانده و اجازه دهيم تا قوام آيد و سپس كنار بگذاريم تا سرد شود. بهتر است براي اينكار باقلوا داغ و شربت خنك باشد.