افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه باقلا قاتق

بدون شک اگر به شمال کشور سفر کرده باشید حتما این غذای بی نهایت خوشمزه را میل کرده اید و از خوردن آن لذت برده اید.امروز تصمیم داریم به شما این غذا را آموزش دهیم تا در منزل آن را درست کنید و ازخوردن آن لذت ببرید

مواد لازم (براى ۷ نفر )

 

 

پاچ باقلاى سبز يا لوبيا چيتى يا لوبيا رشتى تازه ۳ كيلويا پاچ باقلاى خشك (۵۰۰ گرم)
شويد خشك ۴ قاشق غذاخورى يا شويد تر (يك دسته كوچك)
تخم مرغ ۳ عدد
سير يك و نيم بته
زردچوبه نصف قاشق چايخورى
فلفل و نمك به اندازه كافى
روغن يا كره ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

 

 

نکته:

 

كره طعم خورش را لذيذتر مىكند

طرز تهيه

 

پاچ باقلاى سبز را از دو پوست درآورده تميز میشوئيم. سير را پوست كنده و پرهاى سير را ريز میكنيم, آنگاه باقلا و سير ريز شده و زردچوبه و شويد خشك(در صورتى كه شويد تر بكار رود آنرا ريز خرد مىكنيم) و كره را مخلوط نموده در قابلمه يا گمج(كه ظرف سفالى لعاب دار است و معمولا گيلانى ها از آن براى باقلا قاتق استفاده میكنند)

 

ريخته و ظرف را روى حرارت ملايم گذاشته و باقلا را كمى سرخ مىكنيم, آنگاه آنقدر آب اضافه مىنمائيم تا روى باقلا را بگيرد و خورش آهسته بجوشد تا باقلا بپزد ولى بايد دقت نمود كه له نشود. بعد تخم مرغ را در آن شكسته و در ظرف را میگذاريم تا تخم مرغ بسته شود. نمك و فلفل زده برمی داريم. اين خورش با كته, ماهی شور و زيتون پرورده يا ماست و ترب سفيد صرف می شود.

 

توضيح:

 

در صورت استفاده ازپاچ باقلاى خشك آنرا حدود ۱۰ تا ۱۲ساعت در آب خیس میکنیم.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *