افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه باسلوق رولتی

طرز تهیه باسلوق رولتی سه رنگ

طرز تهیه باسلوق رولتی

 

باسلوق رولتی یکی از دسرهای خوشمزه و بسیار شیکی میباشد که امروز قصد داریم آن را به شما عزیزان آموزش دهیم.میتوانید این دسر خوشمزه را برای انواع مهمانی ها و مراسم های خود درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:

 

گردو يا بادام به مقدار لازم
نشاسته ۳۵۰ گرم
آب يک و يک دوم ليوان
گلاب يک دوم ليوان
شکر ۳۰۰ گرم
کره ي پاستوريزه ۱ قاشق غذاخوري
پودر نارگيل به مقدار لازم
نشاسته ذرت به مقدار لازم

 

همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک پرتقالی و خامه

طرزتهیه:

ايتدا آب و نشاسته رو با هم خوب مخلوط کردم بعد شکر رو اضافه کردم خوب هم زدم تا مخلوط شدن بعد گلاب رو اضافه کردم و گذاشتم روي حرارت ملايم مرتب هم زدم تا احساس کردم داره سفت ميشه قبل از اينکه سفت بشه از روي حرارت برداشتم اما مرتب هم ميزدم بعد کره نداشتم يک قاشق روغن مايع اضافه کردم و باز هم زدم تا کاملا مواد مخلوط شد و مثل يه گلوله وسط ظرفم بود بعد چند دقيقه در دماي محيط موند بعد ميتونين روي کاغذ روغني اين کار رو انجام بدين يا پلاستيک پهن کنين.

چند رنگ رو روي هم ميزاريم و بعد گردو يا بادوم رو يک طرف رولت ميزاريم و بعد ميپيچيم .

 

من رنگ قرمز رو با آب لبو و رنگ قهوه اي با پودر کاکايو و رنگ زرد رو با پودر کاسترد درست کردم .

چند ساعت در يخچال ميزاريم باشه و بعد برش ميدهيم و با پودر نارگيل تزيين ميکنيم .


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *