استیک یک غذایی است که طرفداران بسیار زیادی دارد.این غذا بسیار خوشمزه و کمی تند میباشد.اگر به غذاهای تند علاقه ندارید میتوانید تندی این سس را کمتر کنید
مواد لازم :
فيله گوساله | ۲۰۰ گرم |
پياز | يك عدد |
سويا سس و فلفل سیاه نیم کوب | از هر کدام يك قاشق سوپخوري |
روغن زيتون و خامه | از هر کدام ۱۰۰ گرم |
فلفل قرمز درشت | دو عدد |
فلفل قرمز پودري | يك قاشق مرباخوري |
طرز تهيه :
فيله گوساله را به دو تكه ۱۰۰ گرمي تقسيم كنيد. پياز را رنده و آب آن را گرفته با سس سويا و فلفل سياه نيمكوب مخلوط كرده و روي تكههاي گوشت بريزيد و به مدت يك ساعت در يخچال گذاشته سپس روغن زيتون را اضافه كرده و به مدت دو ساعت ديگر در يخچال استراحت دهيد.
تابه را روي حرارت ملايم با كمي روغن زيتون گرم كرده و تكههاي فيله را بپزيد. در اين زمان فلفل قرمز را برشهاي نيم سانتي زده و در تابهاي كوچك خامه را با فلفل قرمز حرارت داده تا كمي غليظ شود.
يك تكه از فيله را روي ظرف سرو گذاشته فلفل قرمز برش خورده را روي فيله بچينيد و فيله دوم را روي فلفل قرار داده و سس خامه و فلفل را روي استيك طبق شكل ريخته و سرو كنيد.