افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

رابطه میکروب های روده و دهان با بروز میگرن

رابطه میکروب های روده و دهان با بروز میگرن

  • تحلیل و بررسی داده‌های به دست آمده از پروژه تحقیقاتی روده در آمریکا نشان داد افراد مبتلا به میگرن دارای مقادیر بسیار قابل توجهی میکروب‎های کاهش دهنده نیترات در مقایسه با افراد فاقد بیماری میگرن هستند. به گفته محققان، این پروژه تحقیقاتی شامل بالغ بر ۱۷۰ نمونه دهانی و حدود ۲۰۰۰ نمونه مدفوع بود.

 

میگرن سردردی است که علائمش خودکار میباشد و در هر فردی به گونه ای متفاوت ظاهر میشود.اگر فردی بیشتر از هفتاد و دو ساعت با میگرن درگیر باشد،اصطلاحی را برای او به کار میبرند که وضعیت میگرنی نام دارد.پیش نشانه،اورا،مرحله درد و پس اثر ۴ مرحله ای هستند که به میگرن مربوط میباشند و البته در همه افراد دیده نمیشوند.

طبق نتایج یک تحقیق جدید، افراد مبتلا به میگرن دارای میزان بالای برخی میکروب‌های خاص در دهان و سیستم گوارشی‌شان هستند.

تحلیل و بررسی داده‌های به دست آمده از پروژه تحقیقاتی روده در آمریکا نشان داد افراد مبتلا به میگرن دارای مقادیر بسیار قابل توجهی میکروب‎های کاهش دهنده نیترات در مقایسه با افراد فاقد بیماری میگرن هستند. به گفته محققان، این پروژه تحقیقاتی شامل بالغ بر ۱۷۰ نمونه دهانی و حدود ۲۰۰۰ نمونه مدفوع بود.

سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیا، در این باره می گوید: «این یافته ها تایید می کنند که برخی مواد خوراکی مشخص نظیر شکلات و به خصوص مواد خوراکی حاوی نیترات موجب بروز میگرن می شوند.» به گفته وی، «ما فکر می کنیم که احتمالا بین میکروب های بدن و آنچه که می خوریم ارتباط وجود دارد.» نیترات در برخی مواد خوراکی نظیر گوشت های فرآوری شده و سبزیجات دارای برگ سبز یافت می شود.سپید

 

منبع : دکتر سلام

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *